Ολυμπιακός: «Κολλημένος» στην Κωνσταντινούπολη με 5ωρη καθυστέρηση

Ολυμπιακός: «Κολλημένος» στην Κωνσταντινούπολη με 5ωρη καθυστέρηση

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ολυμπιακός: «Κολλημένος» στην Κωνσταντινούπολη με 5ωρη καθυστέρηση
Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει από το Τελ Αβίβ μέσω Κωνσταντινούπολης ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στην Τουρκία με 5ωρη καθυστέρηση.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας στην EuroLeague από τη Μακάμπι και επρόκειτο να επιστρέψει στην Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης το απόγευμα της Πέμπτης 21/1.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (23/1, 17:00) για τη 13η αγωνιστική της Basket League και το πλάνο ήταν να πάνε απευθείας για προπόνηση στο ΣΕΦ.

Παρ' όλα αυτά, τα μέλη της αποστολής των «ερυθρόλευκων» παραμένουν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης τις τελευταίες 5 ώρες λόγω των προβλημάτων με τις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα, υπήρξε καθυστέρηση στην πτήση από Τελ Αβίβ για Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να χάσουν την πτήση για την Αθήνα.

Ακολούθως, τα προβλήματα με την κακοκαιρία έχουν ως αποτέλεσμα την παραμονή του Ολυμπιακού στην Τουρκία. Όπως όλα δείχνουν, η σημερινή προπόνηση θα αναβληθεί αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προτιμήσει να ξεκουράσει τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

@Photo credits: eurokinissi