Euroleague: Αναβλήθηκαν τα Μπασκόνια-Εφές κι Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ της 20ής αγωνιστικής

Ευαγγελος Στελλάκης
Euroleague: Αναβλήθηκαν τα Μπασκόνια-Εφές κι Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ της 20ής αγωνιστικής
Ακόμη δύο «χτυπήματα» δέχθηκε λόγω της πανδημίας το καλεντάρι της Euroleague, αφού αναβλήθηκαν τα ματς Μπασκόνια-Εφές και Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης της 20ης αγωνιστικής.

«Κουτσουρεμένη» θα είναι όπως όλα δείχνουν κι η 20 αγωνιστική της Regular Season της Euroleague. Οι αναβολές συνεχίζονται κι αυτή τη φορά σειρά πήραν οι αναμετρήσεις Μπασκόνια-Εφές και Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης, αμφότερες προγραμματισμένες για τις 11/1. Κι οι δύο αναβολές προήλθαν κατόπιν αιτήματος των γηπεδούχων ομάδων που δεν συμπληρώνουν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού την οκτάδα παικτών που απαιτείται.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα είχε αναβληθεί και το Μονακό-Ούνικς Καζάν.

Εξάλλου, χθες η διοργανώτρια αρχή είχε ανακοινώσει την αναβολή και του Ζενίτ-Βιλερμπάν, ενώ μένει να δούμε τι θα συμβεί και με το παιχνίδι της Ζενίτ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στις 13/1, η μοίρα του οποίου με τα τωρινά δεδομένα δείχνει να είναι αβέβαιη.

**Η EuroLeague έχει κάνει γνωστή την διαφοροποίηση του πρωτοκόλλου, με τις ομάδες-μετόχους της Λίγκας (συν Βιλερμπάν και Μπάγερν Μονάχου) να συμφωνούν στη μείωση του χρόνου καραντίνας για παίκτες και προπονητές που έχουν νοσήσει από 14 σε 7 μέρες, με την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι.