Ουόκαπ: «Δεν πατάω το σήμα του Ολυμπιακού από σεβασμό, πηγαίνω γύρω γύρω»

Ουόκαπ: «Δεν πατάω το σήμα του Ολυμπιακού από σεβασμό, πηγαίνω γύρω γύρω»

Newsroom
Ουόκαπ: «Δεν πατάω το σήμα του Ολυμπιακού από σεβασμό, πηγαίνω γύρω γύρω»
Ο Αμερικανός γκαρντ αποκάλυψε μία συνήθεια που έχει μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Ο Τόμας Ουόκαπ έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό μετά το πρώτο μισό της σεζόν. Όλοι στην ομάδα μιλούν για τα καλύτερα λόγια για αυτόν τόσο για όσα προσφέρει στο παρκέ, όσο και για την συμπεριφορά του.

Ο Ουόκαπ μιλώντας στο «Zalgiris insider» μίλησε για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Μπαρτζώκας και για τη συνήθειά του να μην πατάει πάνω στο σήμα του Ολυμπιακού.

Στη Ζάλγκιρις κανείς δεν επιτρεπόταν να πατήσει στο σήμα της ομάδας. Έτσι ο Ουόκαπ, όταν πρωτοήρθε στον Ολυμπιακό, δεν πατούσε πάνω στο σήμα που έχουν οι Πειραιώτες στα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να απορούν!

«Έχουμε το σήμα του Ολυμπιακού στο πάτωμα στα αποδυτήρια. Όταν πρωτοήρθα λοιπόν, περπατούσα γύρω από αυτό, ποτέ πάνω του. Ένας συμπαίκτης μου με ρώτησε γιατί το κάνω αυτό. “Μα είναι το σήμα”, του είπα».

Για όσα του ζητάει ο Μπαρτζώκας ανέφερε, «Ήξερα τι θέλουν από εμένα, ήξερα τον ρόλο μου και αυτό έκανε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ένα τέτοιο σύστημα. Παίζω κυρίως την πρώτη και την τρίτη περίοδο και ο Σλούκας την δεύτερη και την τέταρτη. Είναι καλό να έχεις συνέπεια. Μπορώ να παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ και θα βγω μετά την πρώτη περίοδο. Αυτό σου δίνει το καθαρό μυαλό να παίζεις με όλο σου το είναι. Πραγματικά μου αρέσει αυτό. Σε κάποιους δεν αρέσει αυτό, αλλά εγώ το ευχαριστιέμαι».

Δείτε το σήμα στα αποδυτήρια το οποίο δεν πατάει ο Ουόκαπ.

Σήμα