Ολυμπιακός: Νέο κρούσμα κορονοϊού, έφτασαν τα 11 οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός: Νέο κρούσμα κορονοϊού, έφτασαν τα 11 οι «ερυθρόλευκοι»

Newsroom
Ολυμπιακός: Νέο κρούσμα κορονοϊού, έφτασαν τα 11 οι «ερυθρόλευκοι»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως εντοπίστηκε ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας. Στα 11 πλέον ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων.

Έπειτα από σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον Ολυμπιακό, εντοπίστηκε ένα νέο κρούσμα κορονοϊού (το 11ο μέχρι στιγμής), το οποίο, όπως και τα υπόλοιπα, έχει απομονωθεί κι ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (01/01) βρέθηκε ακόμη ένα μέλος της ομάδας θετικό στον Covid 19.

Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται πλέον στα έντεκα κρούσματα (εννιά παίκτες και δύο μέλη του σταφ).

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν αναβληθεί τα προγραμματισμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (29/12) για την Ευρωλίγκα και με τον Ιωνικό (2/1) για την Basket League, όπως φυσικά κι ολόκληρη η 12η και 13η αγωνιστική της ελληνικής λίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι «χρωστούν» επίσης το παιχνίδι με τον Άρη (20/12) που επίσης είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, μένει να δούμε τι μέλει γενέσθαι με το προσεχές ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Ζάλγκιρις στο Κάουνας (7/1), ενώ έπειτα από αυτό η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εισέρχεται σε «διαβολοβδομάδα» με Φενέρμπαχτσε εκτός (11/1) και Ζενίτ (13/1) εντός.

Διαβάστε εδώ τι αναφέρει το πρωτόκολλο της EuroLeague για όσους βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό. Αν ένας παίκτης βρεθει θετικός, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τον υποχρεώνει να μένει εκτός αγώνων για 14 ημέρες. Εάν και εφόσον βγουν δύο αρνητικά τεστ στο μεσοδιάστημα των δύο εβδομάδων, τότε θα έχει το δικαίωμα μόνο να πραγματοποιεί προπονήσεις.