Παναθηναϊκός: Με απουσίες και 1.000 φιλάθλους κόντρα στη Ζάλγκιρις

Παναθηναϊκός: Με απουσίες και 1.000 φιλάθλους κόντρα στη Ζάλγκιρις
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τη Ζάλγκιρις (21:00, Live από το Gazzetta) για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague μπροστά σε 1.000 οπαδούς του έχοντας να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Η αγωνιστική δράση στην EuroLeague για το 2021 ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης 30/12 με τη διεξαγωγή των τεσσάρων εκ των πέντε αναμετρήσεων για τη 18η αγωνιστική της regular season καθώς το Βιλερμπάν - Μπάγερν αναβλήθηκε λόγω των οκτώ κρουσμάτων Covid-19 στους Γάλλους.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν υποδέχεται τη Ζάλγκιρις ενώ καλείται να ξεπεράσει σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σίμτσακ που θα κάτσει ξανά στην άκρη του πάγκου αντί του Δημήτρη Πρίφτη μπορεί να υπολογίζει στους Πέρι, Μέικον, Μποχωρίδη, Παπαπέτρου, Ουάιτ, Παπαγιάννη, Καββαδά και τους νεαρούς Μαντζούκα - Αβδάλα. «Κάποια παιδιά πρέπει να κάνουν το step up, πάμε για να πολεμήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σίμτσακ.

Εξάλλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Ζάλγκιρις και για τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθούν οι 1.000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο κλειστό του ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. «Είναι λυπηρό που περιορίστηκε η προσέλευση στα 1.000 άτομα» σχολίασε επί του θέματος ο Πέρι.

Στο μεταξύ ο Στέφαν Γιόβιτς αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Το πανόραμα της 18ης αγωνιστικής

Τετάρτη 29/12
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ 82-76
Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης (αναβλήθηκε)
Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αναβλήθηκε)
Αρμάνι Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου (αναβλήθηκε)

Πέμπτη 30/12
18:00: Ούνικς Καζάν - Αναντολού Εφές
20:00: Ερυθρός Αστέρας - Ζενίτ
21:00: Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις
21:30: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
Βιλερμπάν - Μπάγερν (αναβλήθηκε)

@Photo credits: eurokinissi