Τζόρτζεβιτς: «Εμείς δεν πήραμε αντιαθλητικό σαν αυτό που πήρε ο Παναθηναϊκός»!

Newsroom
Τζόρτζεβιτς: «Εμείς δεν πήραμε αντιαθλητικό σαν αυτό που πήρε ο Παναθηναϊκός»!
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα της Φενέρ με τη Βιλερμπάν και αναφέρθηκε στο αντιαθλητικό φάουλ που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο φινάλε της μεταξύ τους αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος προπονητής καλείται να διαχειριστεί την ήττα της Φενέρ στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν και, συγχρόνως τους τραυματισμούς τον Γιαν Βέσελι και Νάντο Ντε Κολό.

Ο Γάλλος γκαρντ υπέστη κάταγμα στον καρπό ενώ ο Τσέχος γύρισε τον αστράγαλό του όταν πάτησε άτσαλα στο πόδι του Πιέρια Χένρι και μένει να αποδειχθεί η σοβαρότητα της ζημιάς το διάστημα που θα μείνουν εκτός δράσης.

Πάντως ο Τζόρτζεβιτς άφησε αιχμές για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Βιλερμπάν, φέρνοντας ως παράδειγμα τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός γύρισε από το 82-87 στα 44".

Τότε οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την ολική επαναφορά, κερδίζοντας σε αυτό το διάστημα δύο αντιαθλητικά φάουλ και χάρη στην ευστοχία από τη γραμμή των βολών από τον Νεμάνια Νέντοβιτς και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, έφτασαν στη νίκη.

Μετά, λοιπόν από τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, ο Σάλε δήλωσε όσον αφορά την τελευταία κατοχή: «Είδα το βίντεο και δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς πρέπει να πω, γιατί δεν θέλω να προκαλέσω τόσο μεγάλο κακό στην ομάδα μου. Υπήρξε μια φάση στην τελευταία κατοχή, που πιστεύω πως θα έπρεπε να δοθεί αντιαθλητικό φάουλ. Ακριβώς σαν το φάουλ που χρεωθήκαμε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, δεν είναι η δουλειά μου να μιλάω για αυτά», ανέφερε με νόημα.

@Photo credits: eurokinissi