Ζενίτ: Εντονο ενδιαφέρον για τον Κάρτερ

Ζενίτ: Εντονο ενδιαφέρον για τον Κάρτερ
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να πάρει στην Αγία Πετρούπολη τον Αμερικανό γκαρντ του Λαυρίου.

Μετά τον Ολυμπιακό και την Ζαλγκίρις μία ακόμη ομάδα της Euroleague εξέφρασε ενδιαφέρον να αποκτήσει τον Τάισον Κάρτερ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Λαυρίου συνεχίζει από πέρυσι τις υψηλές «πτήσεις» και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta κέντρισε το ενδιαφέρον της Ζενίτ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ επιθυμεί να πάρει στην ομάδα του τον 23χρονο γκαρντ και ήδη είναι ενημερωμένοι τόσο οι άνθρωποι του Λαυρίου όσο και η πλευρά του παίκτη.

Το πρόβλημα είναι πως στην VTB επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ξένων παικτών και αν η Ζενίτ αποκτήσει τον Κάρτερ θα πρέπει να κόψει κάποιον. να θυμίσουμε πως η η ρωσική ομάδα αγωνίζεται από την αρχή της σεζόν χωρίς τον Σαμπάζ Νέιπιερ λόγω τραυματισμού και έχουν «φορτωθεί» με κούραση όλα τα υπόλοιπα γκαρντ της.

Ο Τάισον Κάρτερ φέτος στο BCL σε 4 αγώνες προσφέρει 19.5 πόντους με 64.3% στα δίποντα, 61.1% στα τρίποντα, 1.5 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 2.3 λάθη. Στην Basket League μετρά 15.6 πόντους με 64.1% στα δίποντα, 36.8% στα τρίποντα, 2.8 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 1.7 λάθη.