Γκονζάλες: «Βελτιώνεται ο Παναθηναϊκός, έχει οπαδούς που κάνουν αρκετό θόρυβο»

Γκονζάλες: «Βελτιώνεται ο Παναθηναϊκός, έχει οπαδούς που κάνουν αρκετό θόρυβο»

Newsroom
Γκονζάλες: «Βελτιώνεται ο Παναθηναϊκός, έχει οπαδούς που κάνουν αρκετό θόρυβο»
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί αύριο (10/12, 21:00) την Άλμπα Βερολίνου κι ο Ίσραελ Γκονζάλες στάθηκε στην βελτίωση που παρουσιάζουν οι πράσινοι το τελευταίο διάστημα, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο τους.

Ο Ισπανός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του Βερολίνου για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, η οποία τον βρίσκει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη. «Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε τόσο καλά τη σεζόν, κάτι που ισχύει και για εμάς. Όμως βελτιώνονται κατά την διάρκεια της. Παραλίγο να κερδίσουν στο Μόναχο κι έχασαν αυτό το ματς με την Μπάγερν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Έπειτα νίκησαν τη Ζενίτ και τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή παίζουν με ένα διαφορετικό στιλ, χρησιμοποιώντας διαφορετικών ειδών άμυνες», δήλωσε αρχικά.

Ο άλλοτε βοηθός του Αίτο Ρενέσες πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα και να προσπαθήσουμε να επιτεθούμε στις άμυνες που παρουσιάζουν. Έχουν επίσης πολύ παθιασμένους οπαδούς που κάνουν αρκετό θόρυβο στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε αυτήν την πίεση και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στα του αγώνα».

Η Άλμπα έχει ρεκόρ 5-8 έπειτα από 13 αγώνες κι αύριο θα προσπαθήσει για το τρίτο της φετινό διπλό, έχοντας νωρίτερα κερδίσει σε Κάουνας (71-79) και Βελιγράδι (63-78).

@Photo credits: euroleague.net