Παναθηναϊκός: Για το πρώτο διπλό στο Κάουνας

Παναθηναϊκός: Για το πρώτο διπλό στο Κάουνας

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Για το πρώτο διπλό στο Κάουνας
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ζαλγκίρις (20:00, Novasports Prime) στο Κάουνας και θα κυνηγήσει το πρώτο του διπλό στη Euroleague.

Δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Ούνικς την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ψάξει τη νίκη μέσα στο Κάουνας (20:00, 16/11, Novasports Prime). Οι... πράσινοι δεν έχουν διπλό ακόμα στη διοργάνωση και θα κυνηγήσουν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Το τριφύλλι βρίσκεται στην 17η θέση με ρεκόρ 2-7, την ώρα που οι Λιθουανοί απογοητεύουν και έχουν 0-9, όντας φυσικά στην τελευταία θέση της διοργάνωσης.

O Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στον τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς που έμεινε στην Αθήνα, τόνισε πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι οπαδοί της ομάδας, όχι οπαδοί της νίκης. Από την πλευρά του ο Ζντοβτς πρόσθεσε πως υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα, γιατί πρέπει να κερδίσει.

Για τη Ζαλγκίρις από την πλευρα των παικτών μίλησε ο Μάντας Καλνιέτις που ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι επικίνδυνος αντίπαλος και δεν θα είναι εύκολο το ματς.

Οι Λιθουανοί είναι η δεύτερη χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης με 68.5 πόντους μ.ο, ενώ το τριφύλλι βάζει 72.8 ανά παιχνίδι και είναι 13ο. Επίσης η Ζαλγκίρις είναι και η δεύτερη χειρότερη άμυνα, με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί την 4η χειρότερη με 79.5 πόντους μ.ο.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 16/11

Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός 20:00
Βιλερμπάν-Ρεάλ 21:00
Μπασκόνια-Ερυθρός Αστέρας 21:30
Μπάγερν-Φενέρ 21:30

@Photo credits: INTIME