Παναθηναϊκός: Να... πληγώσει την επιστροφή Χεζόνια στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Να... πληγώσει την επιστροφή Χεζόνια στο ΟΑΚΑ

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Να... πληγώσει την επιστροφή Χεζόνια στο ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνικς (21:00, Νοvasports Prime) για τη Euroleague και ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες.

Οι... πράσινοι γυρίζουν στο ΟΑΚΑ και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τη βαριά ήττα στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνικς (21:00, Νοvasports Prime) για τη Euroleague και θέλει το ροζ φύλλο αγώνα για να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Πρόσωπο του ματς ο Μάριο Χεζόνια που επιστρέφει στο αγαπημένο του ΟΑΚΑ και μένει να δούμε πως θα τον υποδεχθούν οι φίλαθλοι του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι βρίσκονται στο 2-6, τη στιγμή που η ομάδα από το Καζάν είναι στο 3-5 και θα έρθει για να κάνει τη ζημιά.

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως το σύνολο του θα πρέπει να φερθεί με περισσότερη υπευθυνότητα, ενώ σχολίασε και τα συναισθήματα του για την πρώην ομάδα του. Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέφερε πως ανυπομονεί να ξαναδεί τον Χεζόνια. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Ρώσους. Δεν έπαιξε ούτε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης στη Euroleague

11/11

19:00 ΤΣΣΚΑ - Μακάμπι
20:00 Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν
21:00 Άλμπα - Εφές
21:00 Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν
22:00 Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια

Στη μάχη των προκριματικών του Eurobasket η Eθνική Γυναικών

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών είναι έτοιμη για το αυριανό (11/11, 21:30) εκτός έδρας ματς απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία για την προκριματική φάση του Eurobasket 2023 και έκανε την προπόνηση της στο Μάντσεστερ. Ψάχνει να μπει με το δεξί και να... στρώσει το δρόμο της ενόψει της συνέχειας.

Η Μαριέλλα Φασούλα μίλησε στο Gazzetta ενόψει της αναμέτρησης για τα παράθυρα του Ευρωμπάσκετ 2023 και στάθηκε στις νέες αρχές που έχει θέσει η ομάδα με τον Πέτρο Πρέκα, αλλά και την επιθυμία όλων να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Η βασική σέντερ της Εθνικής τόνισε πως με νέες ιδέες θα επαναφέρουν την Εθνική εκεί που της αξίζει.

@Photo credits: INTIME