Ερυθρός Αστέρας: Μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων ο Ουάιτ, σε καλό δρόμο η επάνοδος του

Ερυθρός Αστέρας: Μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων ο Ουάιτ, σε καλό δρόμο η επάνοδος του

Ευαγγελος Στελλάκης
Ερυθρός Αστέρας: Μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων ο Ουάιτ, σε καλό δρόμο η επάνοδος του
Ο Άαρον Ουάιτ είναι τραυματίας από την περίοδο της pre-season, αλλά η επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι καθ' οδόν, καθώς η αποθεραπεία του βαίνει καλώς, σύμφωνα με τα σερβικά μέσα.

Περί τα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο 29χρονος φόργουορντ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό του χέρι, όταν ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετώπιζε σε φιλικό τουρνουά που διεξήχθη στο Μόναχο τον Παναθηναϊκό. Εξαιτίας αυτού του προβλήματος, ο άτυχος Ουάιτ δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη εμφάνιση με τη νέα του ομάδα.

Όπως μετέδωσε, ωστόσο, η MozzartSport, ο έμπειρος ψηλός εμφανίστηκε στο γήπεδο για την προπόνηση της σερβικής ομάδας, πριν από το ματς με την Βιλερμπάν για την EuroLeague, τονίζοντας πως η πρόοδος της αποθεραπείας του βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε σχετικά με την κατάτασταση του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, εξηγώντας πως «ο Ουάιτ έχει αρχίσει να προπονείται. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε αν θα μας δώσουν το ΟΚ ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με επαφές. Αυτή τη στιγμή ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα χωρίς επαφής και χωρίς να χρησιμοποιεί το αριστερό του χέρι. Αν πάρουμε την άδεια από το ιατρικό επιτελείο, θα τον προετοιμασούμε ώστε να ξεκινήσει δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ελπίζω πως αυτό θα συμβεί γρήγορα».

Ο Ουάιτ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο του Βελιγραδίου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, έπειτα από μια σεζόν ως κάτοικος ΟΑΚΑ, όπου πανηγύρισε το εγχώριο νταμπλ, ενώ κατέγραψε 7.3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 33 παιχνίδια της EuroLeague.