O γιος του Ουάιτ έκλεισε τα αυτιά του από τον θόρυβο στο Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός

O γιος του Ουάιτ έκλεισε τα αυτιά του από τον θόρυβο στο Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ένα πολύ όμορφο σκηνικό στο Aleksandar Nikolic Hall, εκεί όπου ο γιος του Άαρον Ουάιτ έκλεισε τα αυτιά του από τον θόρυβο που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ερυθρός Αστέρας ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι, επικρατώντας με σκορ 81-48 και υποχρεώνοντας τους «πράσινους» στην πιο βαριά ήττα τους στην EuroLeague.

Οι Σέρβοι του Ντέγιαν Ράντονιτς πανηγύρισαν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τους στη διοργάνωση μπροστά στον... Ελσίνκι του Casa de Papel, aka Ντάρκο Πέριτς που βρέθηκε στο γήπεδο ενώ οι οπαδοί τους δημιούργησαν ξανά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο γιος του Άαρον Ουάιτ έκλεισε τα αυτιά του από τον θόρυβο που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τη στιγμή.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Παναθηναϊκό υπέστη κάταγμα στον καρπό πριν από περίπου ένα μήνα στο φιλικό με το «τριφύλλι» και έκτοτε παραμένει εκτός δράσης.

Ουάιτ

@Photo credits: Crvena Zvezda