Κώστας Αντετοκούνμπο στο Gazzetta: «Η Βιλερμπάν είναι αυτό που ζητούσα»

Κώστας Αντετοκούνμπο στο Gazzetta: «Η Βιλερμπάν είναι αυτό που ζητούσα»

Κώστας Αντετοκούνμπο στο Gazzetta: «Η Βιλερμπάν είναι αυτό που ζητούσα»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε στο Gazzetta λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του, η οποία όπως δήλωσε είναι αυτό που ζητάει.

Η Βιλερμπάν επέβαλε τον ρυθμό της στον Παναθηναϊκό και κατάφερε να επικρατήσει στον δεύτερο αγώνα της διαβολοβδομάδας με 84-70. Πέρα από τον MVP Οκόμπο, ένας εκ των πρωταγωνιστών του ματς ήταν ο γνώριμος στο ευρύ κοινό, Κώστας Αντετοκούνμπο.

O 24χρονος Έλληνας της Βιλερμπάν στα πρώτα 4 λεπτά της συμμετοχής του μέτρησε 6 πόντους- όλους με φόλοου κάρφωμα, ενώ συνέχισε να είναι εντυπωσιακός ολοκληρώνοντας με 12 πόντους (6/7 δίποντα), ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο.

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του αγώνα και πριν την αποχώρηση της ομάδας από το ΟΑΚΑ, εκείνος μίλησε στο Gazzetta και στάθηκε στην αμυντική προσπάθεια των Γάλλων που ήταν το κλειδί για να πάρουν το ροζ φύλλο. Δήλωσε… άγνοια για όσα είχε αναρτήσει ο αδερφός του, ενώ έδωσε εξήγηση για τις έντονες αντιδράσεις του.

Σε ένα γενικότερο σχόλιο για τον αγώνα, o Αντετοκούνμπο είχε να πει: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, παίξαμε δυνατά, βγάλαμε πολλή ενέργεια αμυντικά και είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά πήραμε τη νίκη»

Για την δική του εμφάνιση και για τις αντιδράσεις που είχε μετά από κάποια καρφώματα: «Προσπάθησα να είμαι όσο πιο δυναμικός μπορούσα και να βγάλω όλο και περισσότερη ενέργεια. Δηλαδή, όταν μπαίνω στο παρκέ σε κάθε αγώνα θέλω να παίζω δυνατά και αυτό είναι το κυριότερο πράγμα που σκέφτομαι».

Για την ανάρτηση του Γιάννη με… τα ακριβά στεφάνια: «(γέλια) Δεν έχω μιλήσει ακόμα προσωπικά. Δεν έχει πει κάτι σε εμένα, αλλά θα τον πάρω μετά να μιλήσουμε».

Για όλες τις φήμες που ακούστηκαν το καλοκαίρι που τον ήθελαν σε έναν από τους δύο «αιωνίους», με τον ίδιο να καταλήγει στη Βιλερμπάν:«Σίγουρα μέχρι στιγμής, η ομάδα είναι αυτό που ζητάω! Εφόσον κερδίζουμε και μαζί με τις καλές εμφανίσεις που κάνουμε τα πάω καλά και εγώ, είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το τί θα κρατήσουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση για να έχουν μία ανάλογη συνέχεια: «Σίγουρα θα πω ότι πρέπει να δείξουμε ίδια εικόνα στην άμυνα… Είχαμε έναν πολύ καλό αγώνα αμυντικά. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή επίθεση και ειδικά όταν παίζουν μέσα στο ΟΑΚΑ, άρα γνωρίζαμε τι πρέπει να προσέξουμε και είμασταν καλοί στην άμυνα».