Τζόρτζεβιτς: «Μεγάλο σουτ ο Σλούκας, η τύχη δεν είναι με το μέρος μας»

Τζόρτζεβιτς: «Μεγάλο σουτ ο Σλούκας, η τύχη δεν είναι με το μέρος μας»
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είδε τη Φενέρμπαχτσε να χάνει ακόμα ένα ματς στο καλάθι (67-65). Έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και εξήγησε ότι η τύχη δεν είναι με την ομάδα του.

Ακόμα μία ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα για τη Φενέρ. Με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να δίνει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του με το καλάθι του Σλούκα (67-65)και να αναφέρει ότι απ' την ομάδα του λείπει η τύχη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής:

«Πρώτα από όλα, προφανώς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Όμως, χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα για 4η φορά. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες μου. Το παλεύουμε και θα ανακάμψουμε. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Αρχικά κάναμε αρκετά λάθη, ειδικά στην άμυνα, όμως τα αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε με καρδιά. Ανησυχούσα για τον τραυματισμό του Ντάισον Πιερ, αλλά αυτή είναι μια τέτοια νύχτα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Όπως προείπα, παίξαμε με καρδιά. Στο τέλος το ματς κρίθηκε στο σουτ με τον Γιαν Βέσελι, τον κορυφαίο αμυντικό μας, να παίζει σπουδαία άμυνα πάνω στον καλύτερο επιθετικό παίκτη του Ολυμπιακού, τον Σλούκα. Στα 2'' είχαμε ένα σουτ, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος μας αυτή την περίοδο. Όταν πήραμε τον έλεγχο των ριμπάουντ είχαμε καλά σουτ. Θέλω να δω ξανά το τρίποντο του Ακίλε Πολονάρα μετά το τάιμ άουτ στο 39', θα μπορούσε να ήταν το νικητήριο καλάθι. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Νωρίτερα, στη Nova o Σέρβος τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είναι μια σπουδαία νίκη για εκείνους και μια πολύ άσχημη ήττα για εμάς. Πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα απ' όσα κάναμε, όπως ότι παλέψαμε. Είμαι περήφανος για την εικόνα μας στο παρκέ. Παλέψαμε, όμως θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στα κρίσιμα και να αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι καλύτερα στα τελευταία λεπτά. Μεγάλο σουτ από τον Σλούκα, μια καλή άμυνα, μια καλή επίθεση, τα έκαναν και τα δύο, οπότε τους αξίζουν συγχαρητήρια»

@Photo credits: INTIME