Απίθανος Μέικον: Ρεκόρ στα τρίποντα (9) για παίκτη του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη (vid)

Νίκος Καρφής
Απίθανος Μέικον: Ρεκόρ στα τρίποντα (9) για παίκτη του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη (vid)
Ο εξωπραγματικός Ντάριλ Μέικον έκανε απίθανα πράγματα κόντρα στην Εφές με 9 τρίποντα (34 πόντοι) και έγινε ο παίκτης του Παναθηναϊκού με τα περισσότερα τρίποντα σε Ευρώπη και Euroleague σε ένα ματς.

Εξωπραγματικός Ντάριλ Μέικον απέναντι στην Εφές. Ο γκαρντ των πράσινων σταμάτησε στους 34 και μέτρησε 9/11 τρίποντα. Η συγκεκριμένη επίδοση στα τρίποντα αποτελεί και ρεκόρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού σε Euroleague και γενικότερα στην Ευρώπη. Ο μπόμπερ του τριφυλλιού είχε 5/5 στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας τι θα ακολουθήσει. Ο Ταϊρίς Ράις είχε πετύχει 8 τρίποντα με τη φανέλα των πράσινων κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Μέικον πλησίασε το ρεκόρ της Euroleague στα τρίποντα, αφού χρειαζόταν άλλο ένα για να το ισοφαρίσει. Στα δέκα τρίποντα σε ένα ματς είχαν σταματήσει οι Λάρκιν, Γκάουντλοκ και Έρικσον. Δεν θα ξεχάσει ποτέ το συγκεκριμένο ματς ο Μέικον, ήταν απολαυστικός σηκώνοντας το ΟΑΚΑ στο πόδι.

6

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.