Παναθηναϊκός: Στη διάθεση τα εισιτήρια για Εφές, Βιλερμπάν και Κολοσσό

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση τα εισιτήρια για Εφές, Βιλερμπάν και Κολοσσό

Newsroom
Παναθηναϊκός: Στη διάθεση τα εισιτήρια για Εφές, Βιλερμπάν και Κολοσσό
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν από τώρα να προμηθευτούν τα εισιτήρια για την επόμενη εβδομάδα και τα τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Το πενθήμερο 27 Οκτωβρίου με 31 Οκτωβρίου είναι πραγματικό... «διαβολοπενθήμερο» για τους «πράσινους» οι οποίοι έχουν να δώσουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια!

Στις 27 του μήνα θα υποδεχθούν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, στις 29 του μήνα την Βιλερμπάν του Κώστα Αντετοκούνμπο και την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου τον Κολοσσό Ρόδου.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν από τώρα τα εισιτήρια για όλα τα παιχνίδια και να κλείσουν την... δική τους θέση στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» διοίκησης

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague απέναντι στην Anadolu Efes (27/10, 21.00).

Παράλληλα, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τους αγώνες με την LDLC ASVEL Villeurbanne (29/10, 21.00) και τον Κολοσσό Η Hotels (31/10, 20.00), ενώ συνεχίζεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας της σεζόν 2021/2022 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας μπορείτε να κλείσετε και εσείς τη θέση σας δίπλα στους Νταμπλούχους Ελλάδας, να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του ΟΑΚΑ και να και να γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα αποκλειστικά προνόμια.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τις αναμετρήσεις με τις Anadolu Efes (27/10, 21.00), LDLC ASVEL Villeurbanne (29/10, 21.00) και Κολοσσό Η Hotels (31/10, 20.00), αλλά και τις κάρτες διαρκείας με τους κάτωθι τρόπους:

  • ΟΑΚΑ VIP Lounge, είσοδος από Θύρα 12, OAKA (άνωθεν της Θύρας VIP), τηλ. επικοινωνίας 214 402 2541 & 214 402 2539. (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00).
  • Την Τετάρτη 27/10 από τις 18.00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα με την Anadolu Efes από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 27/10 το εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ VIP Lounge θα παραμείνει ανοιχτό από τις 10.00 έως τις 15.00.
  • Τηλεφωνικά στο 11876 με χρέωση 0,96€/ λεπτό (Σταθερό), 1,09€/ λεπτό (Κινητό).
  • Στους κατόχους εισιτηρίων παρέχεται δωρεάν στάθμευση στο The Mall Athens, με αγορές από 5€ και άνω από τα καταστήματα εστίασης του @themallathensofficial, την ημέρα του αγώνα (για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το γραφείο πληροφοριών).

Για την έκδοση εισιτηρίου που αφορά Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) με αμαξίδιο καλέστε στο 214 402 2541, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Η KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επισημαίνει στους φιλάθλους της πως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής τους στον αγώνα με την Anadolu Efes:

- Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

- Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

- Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.

- Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

- Οι θύρες θα είναι ανοικτές τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα δηλαδή από τις 18.00, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

- Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

- Σημειώνεται πως τα πάνω διαζώματα του ΟΑΚΑ (401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411) θα παραμείνουν κλειστά.

Σε περίπτωση τροποποίησης της νομοθεσίας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.