Euroleague: Οκτώ από τις 13 ομάδες, «απέναντι» στον Μπερτομέου

Euroleague: Οκτώ από τις 13 ομάδες, «απέναντι» στον Μπερτομέου

bet365

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Τζόρντι Μπερτομέου για τον οποίον οκτώ ομάδες (μεταξύ τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) εγείρουν ερωτήματα για οικονομικά ζητήματα.

Το Gazzetta σας είχε ενημερώσει από χθες για την κρισιμότητα της γενικής συνέλευσης μεταξύ των μετόχων – ομάδων και του Τζόρντι Μπερτομέου. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση μοιάζει αρκετά δύσκολη για τον ισχυρό άνδρα της Euroleague, ο οποίος μόνο ισχυρός δεν αισθάνεται.

Στην προ μηνών κίνηση των εφτά ομάδων και την μυστική τους συνάντηση στην Αθήνα την οποία σας είχε αποκαλύψει το Gazzetta, προστέθηκε και η Μπάγερν Μονάχου.

Στην παρούσα φάση από τις 13 ομάδες που είναι μέτοχοι οι 8 έχουν σοβαρά παράπονα από τον Ισπανό εκτελεστικό διευθυντή. Ουσιαστικά στο πλευρό του βρίσκονται μόνο οι τρεις «συμπατριώτες» του (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια) και η Φενέρμπαχτσε με την Βιλερμπάν να κρατά μία πιο ουδέτερη στάση. Οι υπόλοιπες έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Μπερτομέου εγείροντας ερωτήματα και απορίες σχετικά με οικονομικά ζητήματα και υπερβολικά έξοδα τα οποία διαχειρίστηκε ο Ισπανός παράγοντας.

Σήμερα θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται από τους Γιώργο Σκινδήλια και Νίκο Λεπενιώτη και τον Παναθηναϊκό από τους Τάκη Τριαντόπουλο, Βασίλη Παρθενόπουλο και Σταύρο Ντίνο.

Δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις μεσούσης της σεζόν, αλλά όλα δείχνουν πως ο Τζόρντι Μπερτομέου το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν.

Ομάδες απέναντι στον Μπερτομέου: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακάμπι, Ζαλγκίρις, Εφές, Αρμάνι, Μπάγερν, ΤΣΣΚΑ

Ομάδες στο πλευρό του Μπερτομέου: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Φενέρμπαχτσε

Ουδέτερη σχέση μέχρι τώρα: Βιλερμπάν

 

Τελευταία Νέα