Μπαρτζώκας: «Για 2 χρόνια ήμασταν σε διαδικασία θυσίας, δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς» (vid)

Μπαρτζώκας: «Για 2 χρόνια ήμασταν σε διαδικασία θυσίας, δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Για 2 χρόνια ήμασταν σε διαδικασία θυσίας, δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς» (vid)
O Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε, μιλώντας στη Media Day του Ολυμπιακού, στον αντίκτυπο της πανδημίας, αλλά και στο «Μέχρι Τέλους».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε την απουσία των δύο ετών του Ολυμπιακού, λόγω του «Μέχρι Τέλους», ως «μια διαδικασία θυσίας, δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς».

Παράλληλα, ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στην πανδημία του κορονοϊού, αλλά και στο χορηγό του Ολυμπιακού, την Bwin.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για τον επίσημο χορηγό του Ολυμπιακού, την Bwin: «Αρμόδιος για αυτές τις συζητήσεις είναι ο κύριος Λεπενιώτης. Συμφώνησε με την bwin για αυτή τη χορηγία τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ είμαι εδώ 1,5 χρόνο τώρα και μπορώ να σας πω ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πιο σημαντικές από τις υπογραφές. Μέσα από κάποια events που έχουμε κάνει πιστεύω πως υπάρχουν σημαντικές ανθρώπινες σχέσεις. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ από την μεριά μου, γιατί μπόρεσα να πιέσω τη διοίκηση για κάποιες πιο δαπανηρές μεταγραφές το καλοκαίρι. Σίγουρα, η συμβολή σας είναι σημαντική».

Για την πανδημία του κορoνοϊού και το «μέχρι τέλους»: «Η πανδημία προφανώς στοίχισε στον Ολυμπιακό, όπως και σε όλες τις ομάδες. Δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου. Όλες οι ομάδες είχαν πρόβλημα. Ευτυχώς ως σύλλογος έχουμε εξαιρετική οργάνωση. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν πως δεν είχαμε τον κόσμο μας εδώ. Κάναμε εννέα νίκες εκτός έδρας πέρυσι, περισσότερες από ποτέ στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά χάσαμε αρκετά παιχνίδια στο ΣΕΦ. Θεωρούμε πως με το σπρώξιμο που θα είχαμε από τον κόσμο μας κάποια από αυτά μπορεί να τα είχαμε κερδίσει.

Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Για δυο χρόνια ήμασταν σε μια διαδικασία θυσίας, δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει όπως είπαν και οι πρόεδροι χθες. Έγινε, πάει και τελείωσε. Τώρα έχουμε μπροστά μας προκλήσεις. Είμαστε πιο ώριμοι, πιο έμπειροι, θεωρώ ότι είμαστε και οι καλύτεροι. Αλλά, φυσικά, αυτό είναι στα λόγια. Μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι έχουμε δουλέψει στη σωστή κατεύθυνση».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: INTIME