Μακάμπι: Εκτός για έξι εβδομάδες ο Ζίζιτς, χάνει Παναθηναϊκό

Μακάμπι: Εκτός για έξι εβδομάδες ο Ζίζιτς, χάνει Παναθηναϊκό

Ευαγγελος Στελλάκης
Μακάμπι: Εκτός για έξι εβδομάδες ο Ζίζιτς, χάνει Παναθηναϊκό
Ισχυρό πλήγμα για την Μακάμπι, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άντε Ζίζιτς για περίπου ενάμιση μήνα.

Ο Κροάτης σέντερ υπέστη ρήξη στον μηρό, κατά την διάρκεια του πρόσφατου προημιτελικού της ομάδας του με την Μακάμπι Ρισόν για το Super Cup του Ισραήλ.

Ο 24χρονος ψηλός είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ) αλλά αποκόμισε έναν τραυματισμό, ο οποίος εν τέλει θα τον κρατήσει για καιρό εκτός δράσης.

Η Μακάμπι ενημέρωσε πως ο Ζίζιτς θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τα παρκέ για διάστημα περίπου έξι εβδομάδων. Όπερ σημαίνει πως θα χάσει και τα πρώτα παιχνίδια της «ομάδας του λάου» στην EuroLeague, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα της 30ης Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι τα τέλη Οκτώβρη, η πρωταθλήτρια Ισραήλ αναμένεται να δώσει συνολικά επτά ευρωπαϊκά ματς. Κατά σειρά θα αντιμετωπίσει: Μπάγερν (εντός), Ερυθρό Αστέρα (εντός), Αρμάνι (εκτός), Βιλερμπάν (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Ζάλγκιρις (εντός) και Μπαρτσελόνα (εντός), τα οποία αναμένεται να σίγουρα χάσει ο Ζίζιτς και... βλέπουμε.

@Photo credits: @MaccabitlvBC Twitter