Βέσελι για Ομπράντοβιτς: «Μου προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του να πάει στην Παρτίζαν» (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Βέσελι για Ομπράντοβιτς: «Μου προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του να πάει στην Παρτίζαν» (vid)
Ο Γιαν Βέσελι αποκάλυψε πως κατανόησε την πρόκληση που «είδε» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν, όμως παραδέχεται πως η απόφαση του πολυνίκη Σέρβου τεχνικού τον εξέπληξε.

Ο Τσέχος σταρ ανέφερε σχετικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς (υπό τις οδηγίες του οποίου είχε κατακτήσει την EuroLeague το 2017) και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρτίζαν: «Είναι περίεργο, περάσαμε έξι χρόνια μαζί. Όμως αυτή είναι η ζωή. Ο καθένας έχει το δικό του μονοπάτι. Είναι απίθανο κάποιος να μείνει σε μια ομάδα για 20 χρόνια.

Δεν είναι ο Γκρεγκ Πόποβιτς που πράγματι είναι στην ομάδα του τόσα χρόνια... Θεωρώ πως χρειαζόταν ένα διάλειμμα, κάτι που επιζητούσε. Ειλικρινά, μου προκάλεσε έκπληξη η απόφαση. Κατάλαβα την πρόκληση που είδε, αλλά παρέμεινα έκπληκτος. Μου αρέσει το εγχείρημα κι η ιδέα. Ανυπομονώ να δω πως θα τα πάνε αυτή τη σεζόν»!

Εν τω μεταξύ, αποκάλυψε κι έναν από τους κυριότερους λόγους που τον έχουν κρατήσει για 7 ολόκληρα χρόνια στην Κωνσταντινούπολη: «Όταν ήρθα εδώ, δεν ήξερα τη σημασία της Φενέρμπαχτσε. Ήξερα πως συμμετείχαν στην EuroLeague και πως είχαν ιστορία.

Αλλά όταν ήρθα κι έγινα μέλος του συλλόγου, όχι μόνο του μπασκετικού τμήματος αλλά γενικότερα, έμεινα έκπληκτος όταν συνειδητοποίησα το πόσο μεγάλη ιστορία και φιλάθλους είχαν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχω μείνει εδώ τόσα χρόνια (σ.σ. από το 2014), μου αρέσει πολύ ο κόσμος κι η ενέργεια. Λατρεύω αυτό το μέρος»!

Η σεζόν 2021-22 θα είναι η όγδοη του 31χρονου ψηλού στη Φενέρ. Πέρσι σε 31 αναμετρήσεις της EuroLeague, κατέγραψε 13.1 πόντους και 5.3 ριμπάουντ ανά 28 λεπτά.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Πάντερ με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας:

@Photo credits: BasketNews Youtube

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.