Βατούτιν για τις σχέσεις Τζέιμς-Ιτούδη: «Κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα βρουν»

Βατούτιν για τις σχέσεις Τζέιμς-Ιτούδη: «Κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα βρουν»

Ευαγγελος Στελλάκης
Βατούτιν για τις σχέσεις Τζέιμς-Ιτούδη: «Κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα βρουν»
Ο Αντρέιτ Βατούτιν, πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε ο σύλλογος προκειμένου να συμφιλιώσει τον Μάικ Τζέιμς με τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Μάικ Τζέιμς είχε τεθεί εκτός αγωνιστικών πλάνων, παρότι είχε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την οκτώ φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι σχέσεις του 31χρονου γκαρντ με την ΤΣΣΚΑ δοκιμάστηκαν κι εν τέλει κρίθηκε αναγκαίο προ ολίγων ημερών να τερματιστεί οριστικά η συνεργασία τους, αφού η κατάσταση έμοιαζε ουσιαστικά... μη αναστρέψιμη.

Ο Αντρέι Βατούτιν ανέφερε αναλυτικά σε δηλώσεις του σχετικά με τον... χωρισμό της ρωσικής ομάδας με τον Αμερικανό σταρ: «Είναι κρίμα να χάνεις έναν τόσο σπουδαίο παίκτη. Ήταν πολύ ενδιαφέρον το να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον μέσα από τις πολλές διαφωνές, όπως "έπρεπε να κάνουμε αυτό ή το άλλο;". Σας διαβεβαιώνω ότι κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμφιλιώσουμε τις δύο πλευρές, όμως δεν γίνεται πάντα να συμφωνούμε σε όλα. Ευχόμαστε στον Μάικ τα καλύτερα με την καινούργια του ομάδα».

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του Κολοσσού ανήκει πλέον στην Μονακό και δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει την επερχόμενη περίοδο ως... σεζόν εκδίκησης.

Τέλος, αναφορικά με το αν πρόκειται να ενισχυθεί περαιτέρω το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του σρατού» φάνηκε να το αποκλείει προσωρινά, καθώς εξήγησε ότι «όσο για το αν θα δυναμώσουμε την τωρινή μας ομάδα, δεν έχουμε παίξει ακόμα επίσημα παιχνίδια. Πρέπει πρώτα να καταλάβουμε την τωρινή μας δυναμική».