Ουόκαπ: «Μαθαίνω από τον Σλούκα και είναι σημαντικό να με συμβουλεύει»

Ουόκαπ: «Μαθαίνω από τον Σλούκα και είναι σημαντικό να με συμβουλεύει»

Newsroom
Ουόκαπ: «Μαθαίνω από τον Σλούκα και είναι σημαντικό να με συμβουλεύει»
O Tόμας Ουόκαπ στάθηκε στον Κώστα Σλούκα και τον αποθέωσε.

Κώστας Σλούκας και Τόμας Ουόκαπ θα συνεργάζονται φέτος στην περιφέρεια του Ολυμπιακό και ο Αμερικανός μίλησε για τον «Σλούκι Λουκ», δείχνοντας την εκτίμηση που του έχει. Ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις ανέφερε πως μαθαίνει δίπλα του, ενώ θυμήθηκε και το κλέψιμο που του έκανε στο περσινό ματς, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ στο Basketnews

Για το κλέψιμο στον Σλούκα στο Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός: «Έκανα ένα κλέψιμο σε έναν παίκτη αυτής της ποιότητας και ένα ματς που ήταν σε κομβικό σημείο. Δεν είναι μόνο το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι, αλλά ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής μου».

Για την απόφαση του Γιασικεβίτσιους να τον εμπιστευτεί και να του δώσει τα «κλειδιά» της Ζαλγκίρις: «Όπως έλεγα σε κάποιον για εκείνη την εποχή, αν αυτό πάει χειρότερα για μένα, τότε ποιος ξέρει αν παίζω μπάσκετ».

Για το πως είναι να παίζει δίπλα στον Σλούκα: «Κοιτάζεις έναν παίκτη σαν αυτόν, παίζει 12-13 χρόνια. Η γνώση που έχει αποκτήσει είναι πολύ ανώτερη από τη δική μου, έτσι μαθαίνω από αυτόν και του κάνω ερωτήσεις. Και μετά επίσης ξέρω ότι είναι εδώ για ένα χρόνο, οπότε είναι σημαντικό για μένα να μου δώσει συμβουλές και κατευθύνσεις στο σύστημα. Και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ανοιχτός και δεκτικός σε αυτό».