Ουόλτερς για την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα: «Εύκολη η απόφαση μου να γυρίσω»

Ουόλτερς για την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα: «Εύκολη η απόφαση μου να γυρίσω»

Ευαγγελος Στελλάκης
Ουόλτερς για την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα: «Εύκολη η απόφαση μου να γυρίσω»
Ο Νέιτ Ουόλτερς έφτασε στο Βελιγράδι προκειμένου να περάσει ιατρικά τεστ κι έπειτα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα, κάνοντας παράλληλα και τις πρώτες του δηλώσεις κατά την επιστροφή του στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Ο 30χρονος πλειμέικερ στάθηκε αρχικά στο γεγονός πως επιστρέφει στο Βελιγράδι, έπειτα από τέσσερα χρόνια, εξηγώντας ότι «είχα απολαύσει την προηγούμενη θητεία μου εδώ, ξέρω αρκετούς από τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς φυσικά, και ειδικότερα τον Άαρον Ουάιτ, με τον οποίο είχαμε παίξει μαζί στην Λιθουανία. Η εξοικείωση που έχω με την ομάδα είναι θετική, είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω σε ευρωπαϊκή ομάδα και νιώθω άνετα».

Στη συνέχεια ο Ουόλτερς πρόσθεσε πως δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να αποδεχθεί την πρόταση του σερβικού συλλόγου, τονίζοντας πως «το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα έκανε την απόφαση μου πραγματικά εύκολη, είπα στον εκπρόσωπο μου πως εκεί θέλω να πάω και ήμουν πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και πιστεύω πως θα είναι μια διασκεδαστική σεζόν».

«Πάντα μου αρέσει ο ανταγωνισμός και κάθε παιχνίδι θα είναι δυνατό. Με την EuroLeague, το πρόγραμμα θα είναι μια πρόκληση, όμως έχουμε καλή ομάδα, έχουμε παίκτες που έχουν ξαναπαίξει μαζί και αυτό θεωρώ πως θα μας βοηθήσει για ένα καλό ξεκίνημα», συμπλήρωσε ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ που το 2017 είχε πανηγυρίσει τον τίτλο της Αδριατικής.

Ο πρώην παίκτης Ούνιξ Καζάν αποθέωσε επίσης, όπως ήταν αναμενόμενο, τους φίλους των ερυθρολεύκων: «Οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί, ελπίζω να έχουμε γεμάτα γήπεδα αυτή τη σεζόν. Αυτό που θυμάμαι περισσότερο από την προηγούμενη παρουσία μου εδώ είναι οι φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Η πιο τρελή ατμόσφαιρα στην οποία έχω αγωνιστεί. Θα έχουμε ένα πραγματικά καλό πλεονέκτημα έδρας».