Μακάμπι: Προπονήθηκε για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες η ομάδα του Σφαιρόπουλου

Μακάμπι: Προπονήθηκε για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες η ομάδα του Σφαιρόπουλου

Ευαγγελος Στελλάκης
Μακάμπι: Προπονήθηκε για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες η ομάδα του Σφαιρόπουλου
Η προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει της νέας σεζόν αρχίζει να... ζεσταίνεται, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με πλήρες ρόστερ στην διάθεση του.

Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «ομάδας του λαού», καθώς και τα παλιά της μέλη, προπονήθηκαν για πρώτη φορά μαζί, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι πρωταθλητές Ισραήλ προετοιμάζονται πλέον σε πιο εντατικούς ρυθμούς κι ενώ αναμένεται να λάβουν μέρος στο τουρνουά bwin Tournament against Covid-19 με Ολυμπιακό, Μονακό και Λαύριο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Συν τοις άλλοις, λίγες μέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, θα βρεθούν ξανά στην Ελλάδα, στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά, προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με Παναθηναϊκό, Έφες και Παρτίζαν.

Θυμίζουμε πως η Μακάμπι απέκτησε εννέα παίκτες κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος για τους Τζέιμς Νάναλι, Τζέιλεν Ρέινολντς, Ντέρικ Ουίλιαμς, Κίναν Έβανς, Κάμερον Τέιλορ, Γιφτάτς Ζιβ, Τζέικ Κοέν, Ρομάν Σορκίν και Ίντο Μπεν Χαρούς.

Επίσης, από περσινό της ρόστερ συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Σκότι Ουίλμπεκιν, Άντε Ζίζιτς, Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, Άντζελο Κολοϊάρο και Οζ Μπλέιζερ.

Πλέον, ο Έλληνας τεχνικός ξεκινά να... μοντάρει το ανανεωμένο ρόστερ, με τη συμμετοχή όλων του των παικτών, θέλοντας να παρουσίασει ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο στην EuroLeague την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και να διατηρήσει τα σκήπτρα εντός των τειχών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.