Σφαιρόπουλος: «Χαρούμενος με την ομάδα που φτιάξαμε»

Σφαιρόπουλος: «Χαρούμενος με την ομάδα που φτιάξαμε»

Σφαιρόπουλος: «Χαρούμενος με την ομάδα που φτιάξαμε»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο rebuilding της Μακάμπι, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον τρόπο που στήθηκε η «ομάδα του λαού» ενόψει της νέας σεζόν.

Η Μακάμπι ενισχύθηκε φέτος με τις προσθήκες παικτών όπως οι Ρέινολντς, Νάναλι και Ουίλιαμς ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στα τουρνουά του Ολυμπιακού (4-5/9) μαζί με το Λαύριο και τη Μονακό κι εν συνεχεία στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (18-19/9) μαζί με τον Παναθηναϊκό, την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την Εφές.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο «χτίσιμο» της Μακάμπι, τονίζοντας σχετικά στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι πολύ σημαντικό να λέμε λιγότερα και να πράττουμε περισσότερα στο παρκέ. Είναι μία περίοδος όπου πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στις νέες παραμέτρους και στο καινούργιο τρόπο παιχνιδιού. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη προσπάθεια που έκανε το καλοκαίρι να πραγματοποιήσουμε το reduild στην ομάδα μας και να φέρουν… νέο αίμα στο ρόστερ. Είμαι χαρούμενος με το πως χτίστηκε η ομάδα και με τον τρόπο που δυνάμωσε το ρόστερ μας. Διαθέτουμε παίκτες που πιστεύουμε ότι θα πετύχουν. Η χρονιά ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες και όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι για την έναρξη της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.