Ερυθρός Αστέρας: Στα 5.1 εκατ. ευρώ το φετινό μπάτζετ σύμφωνα με τον πρόεδρο Τσόβιτς

Ερυθρός Αστέρας: Στα 5.1 εκατ. ευρώ το φετινό μπάτζετ σύμφωνα με τον πρόεδρο Τσόβιτς

Ερυθρός Αστέρας: Στα 5.1 εκατ. ευρώ το φετινό μπάτζετ σύμφωνα με τον πρόεδρο Τσόβιτς
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ανέφερε πως το μπάτζετ της ομάδας για τη νέα σεζόν ανέρχεται στα 5.1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzart Sport.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ο σύλλογος του Βελιγραδίου προχώρησε σε ουκ ολίγες προσθήκες, καθώς απέκτησε τους Όστιν Χόλινς, Νίκολα Κάλινιτς, Άαρον Ουάιτ, Νέιτ Ουόλτερς, Στέφαν Λαζάρεβιτς, Νίκολα Ιβάνοβιτς και Λούκα Μίτροβιτς.

Αντίθετα, αποχαιρέτισε τους Λάνγκστον Χολ, Τζόρνταν Λόιντ, Λάντρι Νόκο, Ντούοπ Ριθ, Κόρεϊ Ουόλντεν, Αλέξα Ραντάνοφ, Μάρκο Γιάγκοντιτς, ενώ αποσύρθηκε κι ο Φίλιπ Τσόβιτς.

Στους πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας παρέμειναν οι Όγκνιεν Κούζμιτς, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μπράνκο Λάζιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς και Αλέξα Ουσκόκοβιτς, όπως φυσικά κι ο κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς μαζί με το προπονητικό επιτελείο του.

Όλες οι παραπάνω κινήσεις διαμορφώνουν το αγωνιστικό μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα για την περίοδο 2021-22, το οποίο ανέρχεται στα 5.1 εκατ. ευρώ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Νεμπόισα Τσόβιτς σε συνέντευξη του.

Η νέα πραγματικότητα, έπειτα από την εμφάνιση της πανδημίας του COVID και τις επιπτώσεις της στον οικονομικό τομέα, έχει αναγκάσει τον Ερυθρό Αστέρα να μειώσει σημαντικά τον προϋπολογισμό του, συγκριτικά με δύο χρόνια νωρίτερα.

Παράλληλα, ο επικεφαλής των ερυθρολεύκων, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του στα εντός έδρας παιχνίδια της τη νέα σεζόν, καθώς οι πωλήσεις εισιτηρίων ήταν μια διόλου αμελητέα πηγή εσόδων που στερήθηκε πέρσι το κλαμπ.