Μπαλμπάι: «Στόχος να προσθέσουμε κι άλλους τίτλους στην τροπαιοθήκη της Έφες»

Μπαλμπάι: «Στόχος να προσθέσουμε κι άλλους τίτλους στην τροπαιοθήκη της Έφες»

Ευαγγελος Στελλάκης
Μπαλμπάι: «Στόχος να προσθέσουμε κι άλλους τίτλους στην τροπαιοθήκη της Έφες»
Ο διεθνής Τούρκος περιφερειακός, Ντογκούς Μπαλμπάι, μίλησε στην ιστοσελίδα της Έφες αναφορικά με τη νέα σεζόν και τους υψηλούς στόχους που αναμένεται να έχει και πάλι ο τουρκικός σύλλογος.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης ανέφερε αναλυτικά: «Αφήσαμε πίσω μας μια ονειρική σεζόν. Δικαιολογημένα είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Όμως το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε. Στην Έφες οι στόχοι και τα όνειρα μας είναι πάντα πολύ υψηλά. Ελπίζω να είμαστε σε θέση να επαναλάβουμε αντίστοιχες επιτυχίες. Ξεκινήσαμε δουλειά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Θέλουμε πάλη να βγάλουμε στο παρκέ όλη μας την προσπάθεια, να παρουσιάσουμε όμορφο μπάσκετ στους φιλάθλους να προσθέσουμε νέους τίτλους στην τροπαιοθήκη του συλλόγου».

Ο 32χρονος γκαρντ δεν μπορούσε να μη σταθεί και στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα (όπως έκανε άλλωστε κι ο συμπαίκτης του, Ροντρίγκ Μπομπουά), εξηγώντας ότι «είναι πάντοτε όμορφο το να επανασυνδέεσαι με τους προπονητές και τους συμπαίκτες σου. Ελπίζω πως τη νέα σεζόν δεν θα αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς. Μας δίνει μεγάλο κίνητρο το γεγονός ότι θα συναντήσουμε ξανά τους φιλάθλους μας στο γήπεδο, έστω κι αν πρόκειται για το 50% της χωρητικότητας. Εύχομαι να υποχωρήσει η πανδημία και να αυξηθεί ο κόσμος στις εξέδρες».

Την περσινή σεζόν ο βετεράνος Μπαλμπάι συμπλήρωσε δέκα χρόνια παρουσίας στην Έφες Αναντολού και πανηγύρισε τους τίτλους σε EuroLeague και τουρκικό πρωτάθλημα, σε μια απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.