Λοβέρν για την επανασύνδεση με Μούντιε: «Η συνεργασία μας θα είναι καλύτερη απ' ότι στο Ντένβερ»

Λοβέρν για την επανασύνδεση με Μούντιε: «Η συνεργασία μας θα είναι καλύτερη απ' ότι στο Ντένβερ»

Ευαγγελος Στελλάκης
Λοβέρν για την επανασύνδεση με Μούντιε: «Η συνεργασία μας θα είναι καλύτερη απ' ότι στο Ντένβερ»
Ο Ζοφρί Λοβέρν μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του στους Νάγκετς, Εμάνουελ Μούντιε, με τον οποίο ελπίζει πως θα έχει καλύτερη συνεργασία τη νέα σεζόν στο Κάουνας.

Ο Γάλλος διεθνής ψηλός σχολίασε χαρακτηριστικά πως «είναι πραγματικά όμορφο που θα παίξω ξανά μαζί του στην Ευρώπη» αναφορικά με την εκ νέου συνύπαρξη του με τον νεοαποκτηθή Εμάνουελ Μούντιε, προσθέτοντας στη συνέχεια, σε ευχάριστο ύφος, πως «δεν είμασταν τόσο κακοί στους Νάγκετς! Εκείνη τη χρονική στιγμή, το Ντένβερ δεν ήταν τόσο καλό (σ.σ. σεζόν 2015-16). Αλλά νομίζω πως η συνεργασία μας στο πικ εν ρολ θα είναι αρκετά καλύτερη στην Ζάλγκιρις», ανέφερε ο πολύπειρος Λοβέρν μιλώντας στο basketnews.com.

Ο 30χρονος σέντερ εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση του πως ο νέος πλέιμεικερ της πρωταθλήτριας Λιθουανίας θα προσφέρει πολλά στην ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο: «Πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά. Είναι ξεκάθαρα ένας καλός παίκτης.

Είναι επίσης η πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά πιστεύω πως είναι μια καλή επιλογή για τον ίδιο το να έρθει εδώ. Λόγω του στυλ του και του στυλ του προπονητικού τιμ. Ο Μούντιε είναι καλός τύπος, σίγουρα μπορεί να είναι μια μεγάλη προσθήκη για εμάς».

Ο Μούντιε αποτέλεσε την πλέον ηχηρή φετινή μεταγραφή της Ζάλγκιρις και έβδομη κατά σειρά, η όποια ήρθε να προστεθεί προσφάτως δίπλα στις προηγούμενες των Στρέλνιεκς, Νέμπο, Κάβανο, Γκιφάι, αλλά και Καλνιέτις και Ουλάνοβας που επέστρεψαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.