Μίτσιτς: «Πριν από δυο χρόνια υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό»

Μίτσιτς: «Πριν από δυο χρόνια υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό»
Ο Βασίλιε Μίτσιτς κάνοντας διακοπές στην Χαλκιδική θυμήθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ενώ αναφέρθηκε και στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Σέρβος γκαρντ της Αναντολού Εφές και πολυτιμότερος παίκτης της περσινής EuroLeague μιλώντας στη «Metrosport» στάθηκε στην απόφαση της παραμονής του στην τουρκική ομάδα λέγοντας ότι «στο τέλος της σεζόν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που φτάσαμε στην κορυφή με την Εφές. Νιώθω ικανοποιημένος για την κατάκτηση της διοργάνωσης» και συνέχισε:

«Υπάρχει buy out στο συμβόλαιο μου, οπότε αν έρθει μια καλή πρόταση θα το δούμε. Η Εφές θέλησε να με κρατήσει και θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο για το μέλλον μου. Τώρα, χρειαζόμαστε ξεκούραση και ανάσες, ήταν μια τρομερή χρονιά».

Επίσης θυμήθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και την επαφή που έχει με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού: «Από Έλληνες παίκτες έχουμε καλή επαφή με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, δεν έχω με κάποιον άλλον ιδιαίτερη σχέση. Πριν δυο χρόνια μόνο υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό…»