Ντόμπριτς: «Μια καλή προετοιμασία είναι η βάση για όσα μας περιμένουν»

Ντόμπριτς: «Μια καλή προετοιμασία είναι η βάση για όσα μας περιμένουν»

Ευαγγελος Στελλάκης
Ντόμπριτς: «Μια καλή προετοιμασία είναι η βάση για όσα μας περιμένουν»
Ιδιαίτερα σημαντική θεωρεί την περίοδο της θερινής προετοιμασίας ο Όγκνιεν Ντόμπριτς του Ερυθρού Αστέρα, μιλώντας για τη φετινή διαδικασία στο site του συλλόγου από το Βελιγράδι.

Ο 27χρονος φόργουορντ προετοιμάζεται για την πέμπτη του σεζόν στην ομάδα και ανέλυσε το πως κυλούν αυτές οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας: «Βρισκόμαστε σε μια περίοδο σκληρής δουλειάς και ξέρουμε τι μας περιμένει. Θα είμαστε πλήρεις σύντομα, αλλά το να έχουμε λίγους γηγενείς και μεγάλο αριθμό νέων παικτών μας αναγκάζει να δουλέψουμε πολλά πράγματα μαζί, να δουλέψουμε στο παιχνίδι ώστε να γίνουμε ομάδα. Κάτι που δεν είναι εύκολο, είμαι στον Ερυθρό Αστέρα πολύ καιρό κι έχω περάσει από αυτή τη φάση αρκετές φορές και είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η προετοιμασία για όλους μας».

Εν συνεχεία ο έμπειρος Σέρβος τόνισε πως «οι υποχρεώσεις και τα ματς που έχουμε μπροστά μας είναι πολλά, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν το οποίο δεν απέχει πολύ. Επομένως πρέπει να προπονηθούμε αρκετά, επειδή μια καλή προετοιμασία είναι η βάση για όλα όσα μας περιμένουν. Τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα θέλουν να ταιριάξουν το συντομότερο και να είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα. Κοίταμε προπόνηση με προπόνηση, μέρα με τη μέρα».

Την περσινή σεζόν ο Ντόμπριτς εμφανίστηκε σε 32 αγώνες της EuroLeague και πρόσφερε στην ομάδα του Βελιγραδίου 8.3 πόντους με 46% στα τρίποντα συν 2 ριμπάουντ ανά 19 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ νωρίτερα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχε βρεθεί στο «μικροσκόπιο» του Ολυμπιακού, δίχως πάντως να αλλάξει επαγγελματική στέγη εν τέλει.