Ολυμπιακός: Σε κυκλοφορία τα διαρκείας για τους νέους κατόχους (vid)

Ολυμπιακός: Σε κυκλοφορία τα διαρκείας για τους νέους κατόχους (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ολυμπιακός: Σε κυκλοφορία τα διαρκείας για τους νέους κατόχους (vid)
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τους νέους κατόχους, με τέσσερις παίκτες, τους Πρίντεζη, Σλούκα, Παπανικολάου, και Λαρεντζάκη, να καλούν τον κόσμο να βρεθεί στο ΣΕΦ.

Την Παρασκευή 20 Αυγούστου (10:00 π.μ.) θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τους νέους κατόχους. Και οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να το προωθήσουν με ένα βίντεο.

Μία βιντεοκλήση ανάμεσα σε τέσσερις συμπαίκτες, τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Κώστα Σλούκα, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, να συζητούν για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο και να ζητούν από τον κόσμο να τους παρακολουθήσει από κοντά.

Ήδη ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει τις 1.000 κάρτες διαρκείας στην προπώληση για τους παλιούς κατόχους διαρκείας.

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας για τους ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021 - 2022 θα ξεκινήσει τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/08/2021, στις 10:00.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ:

Online:
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της K.A.E. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacosbc.gr) και από το (www.ticketmaster.gr).
Οι κατηγορίες VIP, COURT, BASELINE και FAMILY δεν θα διατεθούν online αλλά μόνο τηλεφωνικά στα κάτωθι τηλέφωνα:

  • VIP/ COURT/ BASELINE: 210 45 27 471
  • FAMILY: 210 45 27 473

Δικαίωμα ανανέωσης έχουν όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού covid 19 ή πιστοποιητικό νόσησης covid 19 ή έχουν προγραμματίσει ραντεβού εμβολιασμού.


Μέσω τηλεφώνου:

Στα τηλέφωνα:

  • 210 48 28 160
  • 210 48 10 215
  • 210 48 15 876
  • Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 210 89 38 007 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10:00 – 21:00 και Σαββατοκύριακο από τις 17:00 – 21:00

Η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται με την επίδειξη των απαιτούμενων πιστοποιητικών και κατόπιν νέας ενημέρωσης από πλευράς μας από τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ .

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

ΑΜΚΑ,

ΑΔΤ,

ΑΦΜ,

Αριθμός κινητού τηλεφώνου,

Εmail.

Κάθε κάτοχος-μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας ισχύουν από έτος γέννησης 2006 και μετά.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» μπορείτε να καλέσετε στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο 211 100 70 60 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00.

Οι κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας OLYMPIACOS BC MASTERCARD της Τράπεζας Πειραιώς έχουν έκπτωση στην αγορά του διαρκείας

10%.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν τα ακόλουθα παραστατικά:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19.

Πιστοποιητικό νόσησης covid-19. Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις.

Ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση self test γονέων.

Ο έλεγχος και η ταυτοπροσωπία θα γίνεται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Στην περίπτωση που εκδοθεί απόφαση περιορισμού της εισόδου στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του ισχύοντος, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει την δυνατότητα, με το νέο σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, να μεταφέρει τους κατόχους διαρκείας σε τμήμα της ίδιας ή παρόμοιας κατηγορίας τιμής που έχουν επιλέξει. Σε αυτή τη περίπτωση η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα αποστείλει εκ νέου μέσω email στους κατόχους τα νέα εισιτήρια τους. Κύρια πρόθεση της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι να μην μείνει κανένας κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας εκτός ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε περίπτωση που επιβληθούν με νομοθετική ρύθμιση περιορισμοί, ή ειδικότερες υγειονομικές προϋποθέσεις αναφορικά με το δικαίωμα πρόσβασης στα γήπεδα χαμηλότερου ποσοστού χωρητικότητας που η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αδυνατεί να καλύψει, τότε και μόνο δύναται να παράσχει αντισταθμιστικά οφέλη στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας που θα στερηθούν το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για λόγους που οφείλονται στους περιορισμούς λόγω αντιμετώπισης της πανδημίας της Covid -19, είτε εντός της περιόδου 2021/2022 είτε εντός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των διαρκείας ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πριν από κάθε αγορά εισιτηρίου διαρκείας να διαβάσετε τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ αυτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.