Φενερμπαχτσέ: Επιβεβαίωσαν τις φήμες για Κοκόσκοφ και Μάβερικς (pic)

Φενερμπαχτσέ: Επιβεβαίωσαν τις φήμες για Κοκόσκοφ και Μάβερικς (pic)

Φενερμπαχτσέ: Επιβεβαίωσαν τις φήμες για Κοκόσκοφ και Μάβερικς (pic)
Ο Σερτάκ Κομσούογλου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φενερμπαχτσέ, δημοσιοποίησε δήλωση του στην οποία αναφέρεται στο ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με το μέλλον του Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ο παράγοντας της τουρκικής ομάδας επιβεβαίωσε μέσω γραπτής δήλωσης του πως οι Ντάλας Μάβερικς επικοινώνησαν με τη Φενέρμπαχτσε σχετικά με τον κόουτς Κοκόσκοφ.

Τόνισε επίσης πως προτεραιότητα της διοίκησης είναι να προφυλάξει τα συμφέροντα του συλλόγου κι ότι όλα τους οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση αυτή την αρχή.

Ο Κομσούογλου ενημέρωσε πως ο σύλλογος εξετάζει το θέμα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με τον ίδιο.

Να θυμίσουμε πως μια από τις επικρατέστερες λύσεις που έχουν προκριθεί για την θέση που αναμένεται να αφήσει κενή ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, είναι εκείνη του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!