Ζήσης για Σπανούλη: «Σε όλα μαζί, έτσι και στη συνέχεια της ζωής μας» (pics)

Ζήσης για Σπανούλη: «Σε όλα μαζί, έτσι και στη συνέχεια της ζωής μας» (pics)

Ζήσης για Σπανούλη: «Σε όλα μαζί, έτσι και στη συνέχεια της ζωής μας» (pics)
Η φιλία ανάμεσα στον Νίκο Ζήση και τον Βασίλη Σπανούλη δεν είναι μία απλή φιλία. Τους συνδέουν πολλά. Όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ. Με τον Ζήση να μιλάει για όσα θα ακολουθήσουν.

O Νίκος Ζήσης έγραψε ένα ξεχωριστό κείμενο για τον κουμπάρο του, Βασίλη Σπανούλη. Η απόφαση του Σπανούλη να σταματήσει το μπάσκετ, άνοιξε την κουβέντα για το επόμενο κεφάλαιο. Τη ζωή μετά το μπάσκετ, κάτι που αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να εξερευνήσει και ο Ζήσης.

Όσα έγραψε ο Νίκος Ζήσης για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Συγχαρητήρια αδερφέ μου για μια μυθική καριέρα που όμοια της λίγοι μπορούν να πούνε ότι πραγματοποίησαν στην Ευρώπη. Αλλά ξέχωρα από τους αναρίθμητους τίτλους που κατέκτησες , τα αμέτρητα ρεκόρ που πραγματοποίησες, τα δεκάδες σου buzzer beater, αυτό που ξεχωρίζει είναι ο χαρακτήρας σου, τι ηγέτης ήσουν, η ανταγωνιστικότητα σου, η πνευματική σου δύναμη μέσα στο παρκέ και αλλά πολλά…απλησίαστα για τον οποιονδήποτε .
Όπως ήμασταν σε όλα μαζί, νίκες, ήττες, χαρές, λύπες, προβληματισμούς, άγχη, έτσι θα είμαστε και στη συνέχεια της ζωής μας!
Περήφανος που έπαιξα δίπλα σου από μικρά παιδιά μέχρι οικογενειάρχες στην εθνική ομάδα και μέσω αυτής δημιουργήσαμε μια αδερφική φιλία».

Παράλληλα, ο Νίκος Ζήσης έδειξε ότι το μπάσκετ μόνο ενώνει, επικροτώντας το tweet της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο έκανε retweet η ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Ζήσης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.