Νάναλι: «Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για μένα»! (pic & vids)

Νάναλι: «Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για μένα»! (pic & vids)

Νάναλι: «Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για μένα»! (pic & vids)
Ο Τζέιμς Νάναλι παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός ρώτησε για την περίπτωσή του.

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναμένεται να πάρει το χρίσμα και να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό έπειτα από την αποχώρηση του Όντεντ Κάτας κι εν συνεχεία οι «πράσινοι» θα υλοποιήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, λοιπόν φέρονται να ρώτησαν για την περίπτωση του Τζέιμς Νάναλι. Του 30χρονου περιφερειακού, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας με τη φανέλα της Καβάλας το 2012, έχει προϋπηρεσία στο ΝΒΑ και την EuroLeague, κατακτώντας τον τίτλο με τη Φενέρμπαχτσε στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης το 2017.

Ο Νάναλι άνοιξε διάλογο με τους ακόλουθους του στο Twitter. Σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό και το αν υπήρξε προσέγγιση των «πράσινων», απάντησε: «Ρώτησαν».

Ο Νάναλι μετράει 28 συμμετοχές στο ΝΒΑ με τους Χοκς, τους Σίξερς, τους Τίμπεργουλβς και τους Ρόκετς. Σε 73 αγώνες στην EuroLeague μετράει 8.2 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ με τη Φενέρμπαχτσε (2016-18) και την Αρμάνι Μιλάνο (2018-19).

Επίσης έχει παίξει στην Κίνα με τους Σανγκάη Σαρκς ενώ στις 12 Απριλίου υπέγραψε συμβόλαιο two-way με τους Πέλικανς. Πλέον είναι free agent.

sasasas