Καμία αλλαγή στη EuroLeague, οι ομάδες στο Δ.Σ. της ECA

Καμία αλλαγή στη EuroLeague, οι ομάδες στο Δ.Σ. της ECA
Οι 11 ομάδες της EuroLeague έγιναν μέλη του Δ.Σ. της ECA, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να παραμένει στο ρόλο του CEO.

Η συμφωνία είχε προαναγγελθεί από τις 26 Απριλίου. Και σήμερα (11/6) σε μία σύσκεψη διάρκειας 35 λεπτών, έγινε πραγματικότητα, με τις 11 ομάδες που έχουν τα εγγυημένα συμβόλαιο να μπαίνουν στο Δ.Σ. της ECA.

Η τοποθέτησή τους στο Δ.Σ. δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις, αφού από την αρχή αυτές τις λάμβαναν οι ομάδες. Ωστόσο, αυτή η κίνηση θα κάνει το ρόλο τους περισσότερο ενεργό. Αυτό ακριβώς που επιθυμούσαν οι 11 ομάδες.

Όσο για τον Τζόρντι Μπερτομέου; Παραμένει στο ρόλο του CEO, με τον τρόπο διοίκησης της EuroLeague να μην αλλάζει, μολονότι δεν είναι πλέον και πρόεδρος του Δ.Σ.. Οι αρμοδιότητες του Ισπανού παράγοντα παραμένουν ίδιες.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Λεπενιώτης, ενώ την πλευρά του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ομάδας, Τάκης Τριαντόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.