Ανδόρα - Μπούρσασπορ 68-85: Οι Τούρκοι... έτοιμοι για κούπα και EuroLeague (vid)

Ανδόρα - Μπούρσασπορ 68-85: Οι Τούρκοι... έτοιμοι για κούπα και EuroLeague (vid)
Παρά το δυνατό ξεκίνημα της Ανδόρας, η Μπούρσασπορ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον ημιτελικό του EuroCup και με το 85-68 πήρε την πρόκριση στον τελικό κυνηγώντας (και) το εισιτήριο της EuroLeague από τη νέα σεζόν.

Η Μπούρσασπορ αναδείχθηκε νικήτρια του ημιτελικού του EuroCup με 68-85 απέναντι στην Ανδόρα. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, την ίδια ώρα που κυνηγάει την συμμετοχή της στα... σαλόνια της EuroLeague από την νέα σεζόν. Η Ανδόρα παρόλα αυτά εξακολουθεί να προκαλεί την απορία πολλών, καθώς ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα μάχεται για να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στην Ευρώπη!

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν το παιχνίδι με τα... φρένα σπασμένα φτάνοντας γρήγορα στο 17-6, όμως η Μπούρσασπορ είχε την απάντηση και τελείωσε το παιχνίδι έχοντας κατακτήσει όλα τα δεκάλεπτα!

Πρώτος σκόρερ για την τουρκική ομάδα ήταν ο Άντριους με 20 πόντους. Ο ίδιος βέβαια ενεργοποίησε και τον... συναγερμό για τους φιλοξενούμενους αφού περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος γύρισε το πόδι του και αποχώρησε κουτσαίνοντας. Ωστόσο λίγο μετά επέστρεψε και ολοκλήρωσε κανονικά το ματς. Ο Χέις σημείωσε 11 πόντους με 16 ριμπάουντ και ο Μπιτιμ πρόσθεσε 18!

Για την μαχητική Ανδόρα, ο Πάουλι σταμάτησε στους 16 πόντους έχοντας και 9 ριμπάουντ, οι Κρόφορντ και Αρτεάγκα σκόραραν από 11 έκαστος και ο ΜακΙντάιρ είχε 8.

Στον δεύτερο ημιτελικό η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει την Βίρτους Μπολόνια (04/05) για να κλείσει το ζευγάρι του τελικού.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 34-38, 56-63, 68-85

[

[

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.