Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Περιμένουμε τους φιλάθλους μας με την Ενισέι»

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Περιμένουμε τους φιλάθλους μας με την Ενισέι»

Newsroom
Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Περιμένουμε τους φιλάθλους μας με την Ενισέι»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη (23/11, 20:00) στο ΟΑΚΑ την Ενισέι και ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Ενισέι στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Eurocup Women και ο Ερασιτέχνης φρόντισε να βγάλει ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο, ενώ δίνει συγκεκριμένες οδηγίες σε όσους παρευρεθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού υποδέχεται σήμερα την Ενισέι στο ΟΑΚΑ στις 20:00 και αναμένουμε τους φιλάθλους μας να είναι εκεί.
Το «τριφύλλι» ενημερώνει ότι οι κάτοχοι διαρκείας VIP θα εισέρχονται από την VIP είσοδο.

Όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια και τα Green Passes θα εισέρχονται από την Θύρα 3 και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30. Η τιμή της γενικής εισόδου για τον αγώνα με την Ενισέι είναι 10 ευρώ.

Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο μπορούν ηλεκτρονικά μέσω της viva στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-ao-wbc-enisey/

Παράλληλα, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους από το γραφείο μελών στο γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» έως τις 16:00 και στο ΟΑΚΑ από τις 18:30, στη θύρα 3.

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας έγγραφο ταυτοποίησης (πχ ταυτότητα, διαβατήριο)».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.