Βίρτους Μπολόνια: Τουλάχιστον 4 ονόματα στην λίστα για αντί-Μάνιον

Βίρτους Μπολόνια: Τουλάχιστον 4 ονόματα στην λίστα για αντί-Μάνιον

Ευαγγελος Στελλάκης
Βίρτους Μπολόνια: Τουλάχιστον 4 ονόματα στην λίστα για αντί-Μάνιον
Η λίστα με τους υποψήφιους περιφερειακούς για να καλύψουν το κενό του Νίκο Μάνιον (η επιστροφή του αναμένεται τον Νοέμβριο) στο backcourt της Βίρτους Μπολόνια ολοένα και μακραίνει.

Όπως είναι γνωστό, ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Μάνιον, τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο, καθώς ο νεαρός point guard έχει χάσει βάρος και μυϊκή μάζα λόγω ενός ιού που κόλλησε με την Εθνική Ιταλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ήδη οι πρωταθλητές Ιταλίας βρίσκονται σε αναζήτηση άσου, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του διεθνούς περιφερειακού. Μάλιστα είχε διαρρεύσει πως εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του 23χρονου Γάλλου πλειμέικερ, Φρανκ Ντιλικινά που έμεινε ελεύθερος από τους Νικς.

Ωστόσο, ο πρώην NBAer δεν παίζει μόνος, καθώς σύμφωνα με την La Repubblica, η Βίρτους αξιολογεί κι άλλες περιπτώσεις παικτών. Μια εξ' αυτών είναι του 28χρονου Αμερικανού, Γιόγκι Φέρελ που χθες (6/9) κόπηκε από το ρόστερ των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Παράλληλα, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Ματ Μούνεϊ (24 ετών, πρώην παίκτης των Καβαλίερς και ομάδων της G League) αλλά και του βετεράνου πρώην παίκτη των Ολίμπια Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μάικλ Ρολ, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τα ιταλικά κατατόπια.

Ο κόουτς Σκαριόλο κι οι στενοί συνεργάτες του σκανάρουν την αγορά της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής, προκειμένου σύντομα να καταλήξουν στον εκλεκτό τους, ο οποίος προορίζεται για να πλαισιώσει τους Μίλος Τεόντοσιτς και Αλεσάντρο Παγιόλα στην θέση «1».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.