Παρτίζαν: Έτοιμη να «κλείσει» και τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα (vid)

Παρτίζαν: Έτοιμη να «κλείσει» και τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα (vid)

Παρτίζαν: Έτοιμη να «κλείσει» και τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα (vid)
Ακόμη μια μεταγραφή με σημαντική προοπτική για τα επόμενα χρόνια ετοιμάζεται να υλοποιήσει η Παρτίζαν που φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 21χρονο Μπάλσα Κοπρίβιτσα.

Ο απόφοιτος του Florida State επιλέχθηκε στο φετινό Draft του ΝΒΑ στην 57η θέση από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, εντούτοις το μέλλον του φαίνεται πως βρίσκεται στην Ευρώπη.

Όπως μεταδίδει η Mozzart Sport, η φιλόδοξη ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που συμμετέχει στο EuroCup, είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του 21χρονου σέντερ.

Μετά τις πρόσφατες προσθήκες του 21χρονου πάουερ φόργουορντ Άλεν Σμάιλαγκιτς, του επίσης 21χρονου πλειμέικερ Γιαμ Μάνταρ, αλλά και του 23χρονου σμολ φόργουορντ Ρόντιονς Κούρουκς, η Παρτίζαν είναι έτοιμη να προσθέσει στο δυναμικό της ακόμη έναν ταλαντούχο παίκτη με σημαντική προοπτική για το μέλλον.

Ο ύψους 2.16 μέτρων Μπάλσα Κοπρίβιτσα, ο οποίος είναι γιος του Σλάβισα Κομπρίβιτσα (ήταν παίκτης της Παρτίζαν στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού το 1992), μέτρησε πέρσι 9.1 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.4 τάπες ανά 20 λεπτά συμμετοχής σε 24 παιχνίδια του NCAA.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κοπρίβιτσα είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στο άθλημα μέσω των τμημάτων υποδομής της Παρτίζαν, άρα ουσιαστικά μιλάμε για την επιστροφή του στον σύλλογο του Βελιγραδίου. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε τελικό στάδιο συζητήσεων κι η επισημοποίηση της μεταγραφής είναι θέμα χρόνου.