ΛεΝτέι: «Ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Ομπράντοβιτς»

ΛεΝτέι: «Ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Ομπράντοβιτς»

Ευαγγελος Στελλάκης
ΛεΝτέι: «Ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Ομπράντοβιτς»
Ο Ζακ ΛεΝτέι δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Παρτίζαν.

Ο Ζακ ΛεΝτέι αποτέλεσε μια από τις πιο «ηχηρές» κινήσεις που ολοκλήρωσε το φετινό καλοκαίρι η φιλόδοξη Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Αμερικανός φόργουορντ της σερβικής ομάδας σχόλιασε αρχικά πως «έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον κόουτς Ομπράντοβιτς και θα συνεργαστώ μαζί του».

Θυμίζουμε πως πλην του ΛεΝτέι, η Παρτίζαν έχει ανακοινώσει το τελευταίο δίμηνο και τους Αλέν Σμάιλαγκιτς, Κέβιν Πάντερ και Ρόντιονς Κούρουκς, μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος ψηλός (2.02μ.) ανέφερε ότι «εχουμε ιδιαίτερα υψηλούς και σημαντικούς στόχους, ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους συμπαίκτες μου προκειμένου να τους εκπληρώσουμε, είμαι γενικά πολύ ενθουσιασμένος».

Την περασμένη σεζόν στην EuroLeague ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού μέτρησε 10 πόντους με 47% στα τρίποντα και 4.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά κάτι λιγότερο από 25 λεπτά δράσης σε 36 εμφανίσεις με τα χρώματα της ιταλικής Ολίμπια Μιλάνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.