Η Παρτίζαν απαλλάχθηκε από χρέος 1.4 εκατομμυρίων ευρώ!

Η Παρτίζαν απαλλάχθηκε από χρέος 1.4 εκατομμυρίων ευρώ!

Η Παρτίζαν απαλλάχθηκε από χρέος 1.4 εκατομμυρίων ευρώ!
Η παλαιότερη διαμάχη της Παρτίζαν με την τράπεζα ExpoBank διευθετήθηκε και έτσι η Παρτίζαν απαλλάχθηκε από το βάρος των 1.4 εκατομμυρίων ευρώ μέσω εξωδικαστικής διευθέτησης.

Η Παρτίζαν θέλει να κάνει θόρυβο τη σεζόν 2021-22, έχοντας ως μεγάλο στόχο την επιστροφή στην EuroLeague μέσω της Αδριατικής Λίγκας ή του EuroCup και προς αυτή την κατεύθυνση, απέκτησε τους Κέβιν Πάντερ, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ζακ ΛεΝτέι και εσχάτως, Ρόντιονς Κούρουκς.

Στο μεταξύ, οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου απαλλάχθηκαν από το χρέος ύψους 1.4 εκατομμυρίων ευρώ που προέκυψε τη σεζόν 2005-06 έπειτα από «επιβλαβείς συμβάσεις», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ. Γίνεται ξεκάθαρο, δε πως η οικονομική σταθερότητα της Παρτίζαν αποκαταστάθηκε πλήρως.

Ο εξωδικαστικός διακανονισμός ολοκληρώθηκε έπειτα από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις μεταξύ των νομικών της Παρτίζαν και της τράπεζας, βρίσκοντας τη νομική λύση που αποδεσμεύει τους «ασπρόμαυρους» από αυτή την επιβάρυνση, χαρακτηρίζοντας ως νομικά άκυρες τις συμβάσεις που είχαν συναφθεί πριν από 16 χρόνια.