Μέλι: «H FIBA πρέπει να κάνει κάτι για τους διαιτητές...» (vid)

Μέλι: «H FIBA πρέπει να κάνει κάτι για τους διαιτητές...» (vid)

bet365

Ο Νικολό Μέλι δεν δίστασε να σχολιάσει με αρνητικό τρόπο τις ενέργειες των διαιτητών στο φετινό Eurobasket... ζητώντας από την FIBA να κινηθεί αναλόγως.

Η Ιταλία έφτασε πολύ κοντά σε μία ανατροπή κόντρα στη Γαλλία, ωστόσο οι παίκτες του Βενσάν Κολέ σαν σε... deja vu οδήγησαν το ματς στην παράταση και πήραν τη νίκη και κατ' επέκταση την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και λίγο μετά το... κυνήγι του Τζιανμάρκο Ποτζέκο στον διαιτητή που του έδωσε τεχνική ποινή στον έξτρα χρόνο, ο Νικολό Μέλι έκανε το δικό του σχόλιο για την διαιτησία στο φετινό Eurobasket.

Ο ίδιος αποβλήθηκε με 5 φάουλ, ωστόσο δήλωσε πως «Δεν μίλησα ποτέ για τους διαιτητές... Ποτέ στην καριέρα μου. Αλλά η FIBA πρέπει να κάνει κάτι... Όχι λόγω του παιχνιδιού μας με τη Γαλλία. Αλλά επειδή έγιναν πάρα πολλά λάθη σε αυτό το Eurobasket».

Για να προσθέσει: «Όλοι λένε ότι αυτό το Eurobasket έχει το μεγαλύτερο ταλέντο. Ως παίκτες, χρειαζόμαστε την καλύτερη οργάνωση, διαιτητές, ξενοδοχεία, τα πάντα. Μόνο για να μπορέσουμε να έχουμε το καλύτερο τουρνουά».

@Photo credits: FIBA
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα