Eurobasket 2022, Σλοβενία: Απόφαση τελευταίας στιγμής η συμμετοχή του Τόμπι με το Βέλγιο

Σταυρούλα Μουστακάτου
Eurobasket 2022, Σλοβενία: Απόφαση τελευταίας στιγμής η συμμετοχή του Τόμπι με το Βέλγιο

bet365

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η σλοβενική Ομοσπονδία, η συμμετοχή του Μάικ Τόμπι για τη Σλοβενία στο ματς με το Βέλγιο για τους «16» του Eurobasket 2022 θα είναι απόφαση τελευταίας στιγμής.

Η Σλοβενία αντιμετωπίζει το μεσημέρι του Σαββάτου (10/09) το Βέλγιο στο πλαίσιο της πρώτης νοκ άουτ αναμέτρησης για το Eurobasket 2022 και ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς κουβαλά έναν... πονοκέφαλο όσον αφορά την παρουσία του Μάικ Τόμπι στο παιχνίδι.

Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στην Γερμανία, όταν πήδηξε στο τζάμπολ και προσγειώθηκε στο πόδι του διαιτητή με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του και να αποχωρήσει από το παρκέ. Έχοντας παρακολουθήσει από τον πάγκο το ματς με την Γαλλία, ο Τόμπι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που ανέκυψε.

Βάσει των δεδομένων που παρουσίασε η σλοβενική Ομοσπονδία μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης στο Βερολίνο, η κατάστασή του δεν κρίνεται ανησυχητική ενόψει της συνέχειας, ωστόσο η συμμετοχή του (ή μη) στο ματς με το Βέλγιο θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Τόμπι:

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα