Σενγκέλια: «Οι Τούρκοι μας έβριζαν, λάβαμε απειλές για τις ζωές μας» (vid)

Newsroom
Σενγκέλια: «Οι Τούρκοι μας έβριζαν, λάβαμε απειλές για τις ζωές μας» (vid)

bet365

O Tόκο Σενγκέλια τοποθετήθηκε για το περιστατικό με τον Κορκμάζ στα αποδυτήρια και τα όσα κατήγγειλαν οι Τούρκοι.

Ένας πραγματικός χαμός έγινε μετά το παιχνίδι της Τουρκίας απέναντι στη Γεωργία, αφού οι Τούρκοι κατήγγειλαν επίθεση στον Φουρκάν Κορκμάζ στα αποδυτήρια και απειλούν να φύγουν από το τουρνουά αν δεν πάρουν τα βίντεο από τις κάμερες του γηπέδου. Από την πλευρά του ο NBAer τόνισε πως«παίζαμε μπουνιές με τους παίκτες της Γεωργίας».

Θέση για το θέμα πήρε και ο Τόκο Σενγκέλια που έχασε το Eurobasket λόγω τραυματισμού, όμως βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του στη Γεωργία. Ο ηγέτης της ομάδας του Ζούρου ανέφερε πως οι Τούρκοι προκάλεσαν τους Γεωργιανούς στα αποδυτήρια.

«Άσχημη κατάσταση δημιουργήθηκε. Θα μπορούσε εύκολα να είχε αποφευχθεί ό,τι έγινε και από τις δύο πλευρές. Από τη μία, θα μπορούσαμε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα και να μην αφήναμε τα συναισθήματά μας να μας επηρεάσουν. Θα έπρεπε να μην αντιδράσουμε στις προκλήσεις. Αντιδράσαμε ως άνθρωποι, ως άνδρες. Από την άλλη, όταν μια διαμάχη αρχίζει στο παρκέ, πρέπει να μένει εκεί. Δεν μπορείς να ζητάς από αντιπάλους, μπροστά σε φίλους, οικογένεια και χιλιάδες φιλάθλους να λύσετε τις διαφορές σας στα αποδυτήρια. Στον δρόμο για τα αποδυτήρια οι προκλήσεις δεν σταμάτησαν. Μας έβριζαν με κάθε τρόπο και μας προκαλούσαν να πάμε να πλακωθούμε. Οι δηλώσεις που έγιναν από τους Τούρκους στα media διαμόρφωσαν μια πολύ διαφορετική εικόνα από την πραγματική. Μετά υπήρχε εχθρική συμπεριφορά από τους Τούρκους οπαδούς εναντίον μας και εναντίον των οικογενειών μας. Λάβαμε πολύ επιθετικά μηνύματα και απειλές για τις ζωές μας» ανέφερε ο Τόκο μέσω της επίσημης σελίδας της Γεωργίας στα social.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα