Γεωργία - Τουρκία: Καταγγέλλουν επίθεση στον Κορκμάζ οι Τούρκοι και απειλούν πως θα φύγουν από το EuroBasket

Δημήτρης Οικονόμου
Γεωργία - Τουρκία: Καταγγέλλουν επίθεση στον Κορκμάζ οι Τούρκοι και απειλούν πως θα φύγουν από το EuroBasket

bet365

Ένας πραγματικός χαμός μετά το παιχνίδι της Τουρκίας απέναντι στη Γεωργία. Οι Τούρκοι καταγγέλλουν επίθεση στον Φουρκάν Κορκμάζ στα αποδυτήρια και απειλούν να φύγουν από το τουρνουά αν δεν πάρουν τα βίντεο από τις κάμερες του γηπέδου.

Οι δύο παρατάσεις δεν ήταν αρκετές για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι της Τουρκίας με τη Γεωργία. Οι Τούρκοι ηττήθηκαν με 83-88 μετά από δύο παρατάσεις για την 3η αγωνιστική του EuroBasket, σε ένα παιχνίδι που είδαν τόσο τον Αταμάν, όσο και τον Κορκμάζ να αποβάλλονται. Ο δεύτερος έμπλεξε σε έναν... καυγά με τον Σανάτζε και τιμωρήθηκαν αμφότεροι με ντισκαλιφιέ, όμως δε σταματάει το συμβάν εκεί.

Σύμφωνα με τον Ομέρ Ονάν, αντιπρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας, ο Κορκμάζ δέχτηκε επίθεση στα αποδυτήρια του γηπέδου και πλέον απευθύνεται προς τη FIBA, ζητώντας τα βίντεο από όσα κατέγραψαν οι κάμερες.

«Καλώ την FIBA να φέρει τις κάμερες και να εξετάσει τον χρόνο λεπτό προς λεπτό. Αν δεν το κάνουν θα αποσυρθούμε από την διοργάνωση. Θα παλέψουμε απέναντι στην γεωργιανή αστυνομία. Θα φέρουν τις κάμερες μπροστά μας να δούμε. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Είναι όλο λάθος της FIBA. Υπάρχουν λάθη διαιτησίας στην αναμέτρηση. Δεν μας απασχολεί πώς θα το δείτε».

Λίγο νωρίτερα η Τουρκία είχε καταθέσει ένσταση, καθώς όπως φαίνεται από το βίντεο της αποβολής του Κορκμάζ, κύλησαν 22'' την ώρα που δεν παιζόταν μπάσκετ, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από το επίσημο play by play της διοργάνωσης.

@Photo credits: FIBA
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα