Καλάθης: «Ονειρεύομαι την Τελετή Έναρξης στο Παρίσι»

Καλάθης: «Ονειρεύομαι την Τελετή Έναρξης στο Παρίσι»

Καλάθης: «Ονειρεύομαι την Τελετή Έναρξης στο Παρίσι»

bet365

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στο Gazzetta λίγες μέρες πριν την έναρξη του Eurobasket 2022 και αναφέρθηκε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον που φτάνει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

O Nικ Καλάθης μίλησε για πρώτη φορά για «αποστρατεία» το 2018. «Ίσως το επόμενο καλοκαίρι να είναι το τελευταίο μου με την Εθνική», είπε τότε. Την κρίσιμη ώρα κατέφτασε ο Ρικ Πιτίνο, στον οποίο ο Ελληνοαμερικανός άσος ήταν αδύνατο να πει «no». Και τώρα, η προοπτική μιας τριετίας διακρίσεων στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

«Θα παίξω άλλα δύο καλοκαίρια, μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024», αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο 33χρονος Καλάθης, διεθνής, αισίως, από το 2008. «Την πρώτη φορά που έπαιξα με την Ελλάδα δεν μου άρεσε καθόλου και έλεγα μέσα μου ότι δεν θα το ξανακάνω», εξομολογείται σήμερα. Οι παλιοί θα θυμούνται ότι ο αμούστακος τότε Νικ έπεσε θύμα bullying μέσα στα αποδυτήρια, από συμπαίκτες στην Εθνική Νέων, που δεν ήθελαν το «αμερικανάκι».

Έκτοτε όμως κύλησε πολύ νερό στις όχθες της Μεσογείου. Ο Νίκολας Ουίλιαμ Καλάθης, εγγονός Έλληνα μετανάστη από τα Λύχνα της Λήμνου, ονειρεύεται να παρελάσει πίσω από τη γαλανόλευκη σημαία το 2024 στο Παρίσι.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα