Eurobasket U16: Μέρος δεύτερο για την Παίδων κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία

Eurobasket U16: Μέρος δεύτερο για την Παίδων κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία

Newsroom
Eurobasket U16: Μέρος δεύτερο για την Παίδων κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία

bet365

Η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία (13/08, 19:45) στη δεύτερη μέρα του Eurobasket. Κόντρα στη Βοσνία οι Νεανίδες για την παραμονή.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με το δεξί και πατημένο το γκάζι τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket U16. Στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Ισπανία και επικράτησε με 75-47 για το ροζ φύλλο αγώνα.

Η δεύτερη ημέρα θα την βρει απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία επιζητώντας μία ανάλογη εμφάνιση προκειμένου να διπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου (13/08, 19:45) και θα μεταδοθεί από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ισπανία, αφού συνεχάρη τους παίκτες του θέλησε να τονίσει τις... παγίδες που μπορεί να κρύβει μία τέτοια διαφορά, ενώ στάθηκε στη δυσκολία του αποψινού αγώνα. «Στα δικά μας μάτια το εύρος της νίκης εμπεριέχει περισσότερους κινδύνους παρά αφορμές για διθυράμβους και πανηγυρισμούς. Αύριο (σ.σ σήμερα, 13/08) παίζουμε το δυσκολότερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Καλή συνέχεια στην Ισπανία!» τόνισε.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

  • Γαλλία - Ισραήλ (15:15)
  • Τουρκία - Λετονία (15:15)
  • Κροατία - Σλοβενία (17:30)
  • Πολωνία - Ιταλία (17:30)
  • Ισπανία - Μαυροβούνιο (19:45)
  • Βόρεια Μακεδονία - Ελλάδα (19:45)
  • Ολλανδία - Λιθουανία (22:00)
  • Δανία - Σερβία (22:00)

Με την Βοσνία οι Νεανίδες για την παραμονή

Η Εθνική Νεανίδων μετά τον αποκλεισμό της από την οκτάδα με την ήττα από την Πολωνία και το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ουγγαρία, ψάχνει να ανέβει το... σκαλοπάτι της παραμονής στην πρώτη κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18.

Ο αντίπαλος που θα παραταχθεί αρχικά απέναντι στο σύνολο της Ελλάδας - που θέλει το 2/2 για να πετύχει τον στόχο- είναι η Βοσνία Εργεγοβίνη. Ο αγώνας είναι για τις θέσεις 13-16 και είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα