Ιτούδης: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, υπάρχουν ήδη καλά νέα για Σλούκα, Παπαγιάννη»

Ιτούδης: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, υπάρχουν ήδη καλά νέα για Σλούκα, Παπαγιάννη»

bet365

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία (87-80) και ο Δημήτρης Ιτούδης διαπίστωσε πως υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο Δημήτρης Ιτούδης γνωρίζει ότι ο δρόμος της προετοιμασίας είναι μακρύς και δύσκολος. Η Ελλάδα έδειξε θετικά, αλλά και αρνητικά στοιχεία απέναντι στην Ισπανία, στην ήττα με 87-80.

Και μετά το πέρας της αναμέτρησης στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ, στις άστοχες βολές και σε όσα (πολλά) πρέπει να διορθωθούν.

Όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής:

«Είναι εκπληκτικό ότι παίξαμε και πάλι σε ένα γεμάτο γήπεδο, σημαίνει ότι το μπάσκετ τον Αύγουστο είναι εδώ και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το άθλημά μας. Να έχουμε ενότητα, γιατί ο κόσμος αγαπά το άθλημα και τους παίκτες», τόνισε αρχικά ο Δημητρης Ιτούδης και πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε να δούμε πράγματα, χάσαμε τα τρία πρώτα δεκάλεπτα με έναν πόντο και το τέταρτο με τέσσερις. Χάσαμε όμως 12 βολές και αυτό σε ένα κλειστό παιχνίδι παίζει ρόλο. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά δεν φτάνει αυτό. Ήμασταν αρκετά νευρικοί και δεν είχαμε την επικοινωνία που απαιτεί αυτό το επίπεδο. Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να γίνουμε ομάδα. Εφόσον γίνουμε ομάδα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε περαιτέρω. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Όπως τα ριμπάουντ, χάσαμε 10 ριμπάουντ στο ημίχρονο και οι συνολικά 17 δεύτερες επιθέσεις σού σπάνε λίγο το ηθικό. Δεν μπορώ να πω σε ποιο ποσοστό είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή, δεν το βλέπω σαν αριθμό. Δεν είμαστε ακόμη πλήρεις κι αυτό μας έχει πληγώσει».

Ο Γιάννης, ο Σλούκας και ο Παπαγιάννης

Όσο για την κατάσταση των παικτών που απουσίασαν, είπε: «Έχουμε ήδη κάποια καλά νέα για τον Σλούκα και τον Παπαγιάννη. Πιο κατάλληλος να μιλήσει γι’ αυτό είναι ο γιατρός μας. Ο Γιάννης είχε ένα πρήξιμο στο γόνατο και μια ενόχληση στον αστράγαλο και τον προφυλάξαμε. Θεωρώ πως μετά τις μέρες off, που είναι απαραίτητες, θα είναι έτοιμος».

@Photo credits: INTIME
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα