Παπανικολάου: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, είναι ευλογία να παίζεις με τον Γιάννη» (vid)

Newsroom
Παπανικολάου: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, είναι ευλογία να παίζεις με τον Γιάννη» (vid)

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την επικράτηση της Ελλάδας απέναντι στην Ισπανία (86-70), ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Παπανικολάου παραδέχτηκε ότι το παιχνίδι της Ελλάδας, στη νίκη απέναντι στην Ισπανία με 86-70, δεν ήταν καλή. Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στην Εθνική με 31 πόντους, τόνισε ότι από τη μία μεριά είναι άδικο να ξεχωρίζουμε τον Greek Freak, αλλά από την άλλη τόνισε ότι είναι ευλογία να παίζεις μαζί του, γιατί η παρουσία του ανοίγει διαδρόμους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπανικολάου:

Για την αναμέτρηση: «Δεν νομίζω ότι κάποια από τις δύο ομάδες είναι έτοιμη. Είναι ένα χρήσιμο φιλικό για να δεις σε τι ετοιμότητα είσαι. Βγάλαμε κάποιες φάσεις, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι νομίζω, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα να δουλέψουμε και σήμερα ήταν μία ευκαιρία να τροφοδοτήσουμε τις προπονήσεις μας με τα λάθη μας».

Για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό. Δεν είναι ο Γιάννης και η Εθνική.. Είναι άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά αυτό και το έχει πει και ο Γιάννης. Αλλά είναι ευλογία να παίζεις με τον Γιάννη, να σου ανοίγει διαδρόμους. Θέλουμε να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια γιατί θα μας κάνουν καλύτερους».

@Photo credits: INTIME
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα