EuroBasket 2022: Ο Σκαριόλο εξήγησε τον λόγο που πήρε διαβατήριο ο Μπράουν

EuroBasket 2022: Ο Σκαριόλο εξήγησε τον λόγο που πήρε διαβατήριο ο Μπράουν

EuroBasket 2022: Ο Σκαριόλο εξήγησε τον λόγο που πήρε διαβατήριο ο Μπράουν

bet365

Ο Μπράουν ντεμπουτάρει κόντρα στην Ελλάδα και ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξήγησε τους λόγους που οι Ίβηρες έδωσαν διαβατήριο στον γκαρντ της Μακάμπι, τονίζοντας πως ο Ουσμάν Γκαρούμπα αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό του.

Ο Λορέντζο Μπράουν θα κάνει το ντεμπούτο του με την εθνική Ισπανίας κόντρα στην Ελλάδα την Τρίτη (9/8, 19:00) και ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναφέρθηκε στην προσαρμογή του νατουραλιζέ γκαρντ της «ρόχα»:

«Η προσαρμογή του Λορέντζο Μπράουν στην προετοιμασία της εθνικής Ισπανίας είναι εξαιρετική. Ειλικρινά, με έχει εκπλήξει! Εν προκειμένω, η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει κατά πολύ τη φαντασία, τόσο για τον ίδιο, όσο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Μπράουν συνεχίζει με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά, θέλοντας να δημιουργήσει παιχνίδι για τους υπόλοιπους και θέτοντας εαυτόν στην υπηρεσία της ομάδας. Είναι ένας παίκτης που έχει τη δυνατότητα να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του. Δεν είναι σούπερ σκόρερ, δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ. Αλλά δεν τον φέραμε γι' αυτό αλλά για να ανεβάσουμε ταχύτητα στην επιθετική δημιουργία και το σκοράρισμα».

Όσον αφορά τους τραυματίες Ουσμάν Γκαρούμπα, Αλμπέρτο Αμπάλντε, ο κόουτς της εθνικής Ισπανίας είπε: «Ο Γκαρούμπα μόλις ξεκίνησε, δεν θα παίξει σε αυτά τα παιχνίδια με την Ελλάδα. Αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό του. Συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης. Αναφορικά στον Αμπάλντε, την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσουμε να έχουμε μια ιδέα για το αν θα μπορέσει να συμμετάσχει στις προπονήσεις και από εκεί θα εξαρτηθεί από το πόσο καιρό θα του πάρει για βρει αγωνιστικό ρυθμό». Ακολούθως, ο Ιταλός προπονητής είπε: «Φέτος, το πρόγραμμα των φιλικών μας έχει σχεδιαστεί με έναν κάπως διαφορετικό τρόπο, έχοντας να αντιμετωπίσουμε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως η Ελλάδα τόσο νωρίς. Θα είναι ένας χρήσιμος αγώνες με μια πολύ δυνατή ομάδα».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα